Η Angelina Jolie έλαμψε μέσα στο φούξια φόρεμά της σε τελετή προς τιμήν της στην Καμπότζη!

Η Angelina Jolie από τότε που έγινε γνωστό το διαζύγιό της διατηρεί ήπιο προφίλ. Ωστόσο, χθες έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση, όπως σου γράψαμε κι εδώ. Η πρώτη της επίσημη εμφάνιση, λοιπόν, έγινε στην Καμπότζη με αφορμή ένα ντοκιμαντέρ που πρόκειται να γυρίσει με θέμα την γενοκτονία.

Εκεί η ίδια και τα έξι παιδιά της συνάντησαν τον βασιλιά, ενώ το ίδιο βράδυ έγινε μια τελετή προς τιμήν της. Σε αυτή την τελετή η Angelina Jolie έκανε κάτι που δεν μας έχει συνηθίσει καθόλου: φόρεσε ένα χρωματιστό μακρύ φόρεμα!

Η Angelina Jolie μας έχει συνηθίσει να φοράει total black σύνολο. Γι’αυτό και ξαφνιαστήκαμε ευχάριστα όταν την είδαμε σε αυτές τις photos με το μακρύ φούξια backless φόρεμα με την ζώνη που τόνιζε και κολάκευε την αδύνατη μέση της.

Το συγκεκριμένο φόρεμα το φόρεσε σε τελετή που οργάνωσε προς τιμήν της ο βασιλιάς της Γκαμπότζι, Norodom Sihamoni, για να την τιμήσει για την πρωτοβουλιά της να γυρίσει αυτό το ντοκιμαντέρ με τίτλο “First they killed my father!”.

H χολιγοντιανή star ήταν εκθαμβωτική μέσα στο φούξια φόρεμά της και φυσκά φρόντισε να τηρήσει τις παραδόσεις αφού έκανε μια βαθιά υπόκλιση μπροστά στον βασιλιά ο οποίος μαγεύτηκε από την ομορφιά της.

Read More

And More