Η Beyonce «σπάει το internet» ξανά με μία μόνο εμφάνισή της

Φέτος πρέπει να είναι η χρονιά της! Μπορεί τα τελευταία χρόνια να μονοπωλεί το ενδιαφέρον της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, αλλά και το χώρο της μόδας, αλλά πλέον φαίνεται πως κάθε κίνηση της Beyonce είναι φτιαγμένη από… χρυσό! Μάλιστα, τον περασμένο Φεβρουάριο κατάφερε να «σπάσει το internet» όταν αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το Instagram ως μέσο για να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της και το γεγονός πως κυοφορούσε δίδυμα! Η διάσημη και σούπερ επιτυχημένη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ο επί χρόνια σύντροφός της Jay Z έχουν ήδη μία κόρη, την Blue Ivy και περιμένουν τον… πελαργό για δεύτερη (διπλή) φορά!

Για άλλη μια φορά, λοιπόν, καταφέρνει να δημιουργήσει «θόρυβο» γύρω από το όνομά της, κάνοντας απλά μια δημόσια εμφάνιση. Τίποτα, βέβαια, δεν ήταν «απλό» στη συγκεκριμένη εμφάνιση, μιας και η Queen B επέλεξε να παρευρεθεί σε event με τα άλλα δύο μέλη των Destiny’s Child, του girl group που την ανέδειξε, Michelle Williams και Kelly Rowland, επιδεικνύοντας τη φουσκωμένη κοιλιά της, κάτω από το πιο-κοντό-φόρεμα-όλου-του-κόσμου!

Το oversized σε nude απόχρωση φόρεμα της Beyonce και κυρίως το εξαιρετικά κοντό μήκος του είναι τα στοιχεία που τράβηξαν για ακόμη μια φορά τα βλέμματα, τις εντυπώσεις και τα σχόλια κοινού και «κριτικών» μόδας, ενώ το look της συμπληρωνόταν από thigh high boots με άνοιγμα στο πίσω μέρος, γυαλιά ηλίου με rose gold φακούς καθρέφτες και color blocking clutch!

Η ευτυχής εγκυμονούσα που μοιράστηκε στιγμιότυπα της βραδιάς στο Instagram, δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με τις δύο φίλες και πρώην συνεργάτιδες, κρατώντας μάλιστα το βιβλίο που μόλις κυκλοφόρησε η Kelly Rowland με τίτλο «Whoa Baby», με θέμα την εγκυμοσύνη και τη μητρότητα.

Read More

And More