Η Δούκισσα Νομικού διαλέγει κουφέτα για το γάμο της! [pic]

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης βρίσκονται στην τελική ευθεία για την πιο όμορφη μέρα της σχέσης τους. Στις 10 Ιουνίου θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στη Μύκονο. Η τελετή θα γίνει στο εκκλησάκι στο σπίτι του πατέρα του γαμπρού, Σάββα Θεοδωρίδη, στον Ορνό, ενώ θα ακολουθήσει πάρτι στην παραλία του Πανόρμου.

Οι κουμπάροι θα είναι τέσσερις αγαπημένοι φίλοι του ζευγαριού, ανάμεσα στους οποίους και η Χριστίνα Καλκαβούρα, μια από τις τρεις φίλες της Δούκισσας που της είχαν οργανώσει surprise bachelorette πάρτι στα τέλη Μαρτίου στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας.

Το νυφικό της σχεδιάζει η καλή της φίλη Σίλια Κριθαριώτη. Κι ενώ ούτε οι βέρες τους είναι ακόμη έτοιμες, ούτε έχει διαμορφωθεί το τελικό μενού για το τραπέζι του γάμου, ούτε νυφικά παπούτσια έχει βρει, η όμορφη Δούκισσα βιώνει όλη την προετοιμασία χωρίς άγχος.

Σήμερα μοιράστηκεμία φωτογραφία από την διαδικασία της επιλογής κουφέτων και έγραψε στη λεζάντα της. “Η πιο γλυκιά διαδικασία είναι αυτή; Κουφέτα με αμύγδαλο, με σοκολάτα, με γεύσεις φρούτων; Ή μήπως να διαλέξω βότσαλα που είναι πρωτότυπα και ωραία;”

Read More

And More