Η Δούκισσα Νομικού σε ρόλο σχεδιάστριας ρούχων! Ποιοι celebrities βρέθηκαν κοντά της

Ένα από τα όνειρά της έγινε τελικά πραγματικότητα. Η πολυτάλαντη Δούκισσα Νομικού λανσάρει την πρώτη σειρά ρούχων που έχει την υπογραφή της και έχει φυσικά στο πλευρό της όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η όμορφη Δούκισσα έχει ασχοληθεί με το θέατρο (κούκλα ως ωραία Ελένη), το χορό, το τραγούδι (έστω και για λίγο με το Oops I dit it again στο Madwalk), τον κινηματογράφο και τώρα εκτός από οικοδέσποινα του Joy… γίνεται σχεδιάστρια ρούχων!
Η παρουσίαση της συλλογής “Dutchesss Collection by Doukissa Nomikou” σε συνεργασία με την Pink Woman έγινε στο Ωδείο Αθηνών και η Δούκισσα φωτογραφήθηκε όλο νάζι φορώντας τι άλλο… από μια δημιουργία της! Η συλλογή, άλλωστε, που επιμελήθηκε προσωπικά, φέρει τη θηλυκότητα, το δυναμισμό και τη σφραγίδα του ξεχωριστού στυλ της.

Glam-rock στοιχεία μπλέκονται αναπάντεχα με tailored κομμάτια, ένα faux γούνινο παλτό συνδυάζεται με μια pencil φούστα, λεοπάρ εναλλάσσονται με παγιέτες, ένα masculine κοστούμι δίνει τη θέση του σε ένα μάξι 70s φόρεμα μετά τις πρώτες βραδινές ώρες. Ένα ανατρεπτικό παιχνίδι άνεσης και λάμψης από την Dutchesss Collection by Doukissa Nomikou και την Pink Woman, που υπόσχεται να γεμίσει άποψη και φως το φετινό χειμώνα.

Κοντά της βρέθηκαν οι γονείς της Νίκος και Ούρσουλα, αλλά και πολλοί καλοί της φίλοι. Ανάμεσά τους η Μαρία Μπεκατώρου, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Άννα Πρέλεβιτς, η Σόφη Πασχάλη, η Χρυσάνθη Ντάφλα, η Αναστασία Περράκη και πολλοί άλλοι.
Δες φωτογραφίες:

Ο Νίκος Βουρλιώτης με την σύζυγό του

Κατερίνα Γκαγκάκη, Δούκισσα Νομικού

Άννα Πρέλεβιτς

Δούκισσα Νομικού, Αλέξης Κωστάλας, Σόφη Πασχάλη

Χρυσάνθη Ντάφλα, Δούκισσα Νομικού

Σάσα Σταμάτη, Αναστασία Περράκη

Δούκισσα Νομικού, Βαγγέλης Περρής

Δούκισσα… και Stam Ntan Ntin Nton

Σόφη Πασχάλη

Δούκισσα Νομικού, Δημήτρης Ουγγαρέζος

Παντελής Παντελίδης

Read More

And More