Η Khloe Kardashian μας δείχνει τα καλλυντικά που έχει στην τσάντα γυμναστηρίου της!

Είναι πολλά τα πράγματα που διαχωρίζουν οοοοοοοοοοοοολες εμάς με τις αδερφές Kardashian. Ένα, λοιπόν, από οοοοοοοοολα αυτά είναι ότι ένας κανονικός άνθρωπος, δηλαδή εμείς, βγαίνει από το γυμναστήριο αναψοκοκκινισμένος, αναμαλλιασμένος και όλα τα εις -μένος. Αντίθετα, εκείνες και η Khloe πιο συγκεκριμένα είναι πάντα τέλεια και καταλαβαίνεις ότι έχει κάνει γυμναστική από τα ρούχα!

Δες παρακάτω για να καταλάβεις τι ακριβώς εννοώ…


Πώς μπορεί και το κάνει; H Ko Ko άνοιξε την τσάντα του γυμναστηρίου της και μας την έδειξε στο application της.

Πρώτα, πρώτα η Khloe Kardashian αναφέρει το ξηρό σαμπουάν Psssst! Dry Shampoo! για το οποίο λέει συγκεκριμένα: “Όταν δεν έχω χρόνο να λούσω τα μαλλιά μου απλώς ψεκάζω τη ρίζα με αυτό και ξεμπερδεύω!”. Αν και το συγκεκριμένο ξηρό σαμπουάν δεν έρχεται στην Ελλάδα μπορείς να βρεις ένα σωρό άλλα με ένα κλικ εδώ.

Αν αναρωτιέσαι τώρα τι αποσμητικό μπορεί να χρησιμοποιούν οι Kardashian, η Khloe σου λύνει την απορία: φοράνε το Secret Deodorant! “Εχετε δει πόσα πολλά τέτοια αποσμητικά έχω συνεχώς μαζί μου; Το Secret Deodorant είναι must για την τσάντα γυμναστηρίου μου!”.

Τέλος, στο ίδιο βίντεο η Khloe αναφέρει ότι μετά από μια έντονη άσκηση ιδρώνει πολύ (οι Kardashians είναι άνθρωποι) και πως έχει πάντα στην τσάντα της Kiehl’s Blue Harbal Gel Cleanser για να προλάβει τα σπυράκια που βγαίνουν από τον ιδρώτα. Το συγκεκριμένο gel υπάρχει στην Ελλάδα στα corner της Kiehl’s και οι Kardashian έχουν και σπυράκια (κάποιες φορές)!

Read More

And More