Η Kylie Jenner βγάζει νέο κραγιόν και ζητάει να την βοηθήσουμε στο όνομα!

Τα Lip Kit της Kylie Jenner έγιναν sold out δις μέχρι να πούμε Kylie, έφτασε το ένα κραγιόν να πωλείται 10.000 δολάρια και μπλα μπλα μπλα. Α! Και πριν λίγες μέρες η Kylie ανακοίνωσε ότι πρόκειται να βγάλει ολοκληρωμένη σειρά μακιγιάζ και μόλις χθες ανέβασε το επόμενό της κραγιόν το οποίο θα είναι συλλεκτικό και θα κυκλοφορήσει με αφορμή του Αγίου Βαλεντίνου.

Μαντεύεις χρώμα (μην πεις κόκκινο!); Μαντεύεις χρώμα;


Πρόκειται για ένα έντονο ροζ κραγιόν για το οποίο η Kylie Jenner έγραψε: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μοιράζομαι μαζί σας ένα από τα τρία νέα χρώματα για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Δουλεύω πάνω σε μια νέα φόρμουλα την οποία έχω λατρέψει. Αλλά τώρα χρειάζομαι την βοήθειά σας για να διαλέξω ένα όνομα γι’αυτό το κραγιόν!”.

Με άλλα λόγια: αν έχεις καμιά έμπνευση για το όνομα του κραγιόν μπορείς απλώς να κάνεις ένα comment κάτω από αυτή την photo της Kylie στο instagram της, δηλαδή εδώ και μπορεί εκείνη να δώσει το όνομα που της πρότεινες στο κραγιόν της. Προσοχή, όμως: θα πρέπει να είναι κάτι πραγματικά πολύ εμπνευσμένο μιας και μέχρι αυτή την στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές η Kylie έχει 65.000 comments παύλα προτάσεις για ονόματα. Και μία από εμένα: της είπα να το βγάλει Pink Nick. Λες;

UPDATE!
Οι εξελίξεις με πρόλαβαν και λίγο πριν κλείσω το laptop η Kylie ανακοίνωσε το εξής…

Guys! Thank you so much for all your entries I loved them all.. but my favorite was “Posie K” by @shelbyy_cobra! Yay! Stay tuned for the Valentine collection. X

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Lip Kit By Kylie (@lipkitbykylie) στις


Μέχρι την στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές η κοπέλα που βρήκε το όνομα του κραγιόν της Kylie έχει 233 followers. Δεν θέλω να ξέρω πόσους θα έχει μέχρι το πρωί! Εγώ πάντως, την ακολούθησα!

Read More

And More