Η Nivea κυκλοφορεί άρωμα (και μυρίζει ακριβώς όπως η θρυλική κρέμα)!

Είναι κάποιες μυρωδιές που μπορείς να ξεχωρίσεις ανάμεσα σε 46532 άλλες. Και είναι και κάποιες άλλες (ή/και ίδιες) που σου ξυπνάνε όλες εκείνες τις μνήμες από τότε που ήσουν 6-7 και η μαμά σου σε έπαιρνε αγκαλιά και μετά σου χάιδευε τα μαλλιά και μετά η μυρωδιά της έμενε πάνω σου για… πάντα. Και είναι η ίδια η μυρωδιά της κρέμας Nivea που ακόμη μου θυμίζει τα παιδικά νταντέματα.

Λοιπόν (κι επειδή κάπου εδώ τερματίζει ο συναισθηματισμός μου), υπάρχει ένα νέο σε σχέση με την Nivea και αυτή την θρυλική μυρωδιά της κρέμας. Και είναι το εξής: η Nivea πρόκειται να κυκλοφορήσει Eau de toilette με αυτήν ακριβώς τη μυρωδιά!

/

Κι έχω ένα κακό κι ένα καλό νέο σε σχέση με το eau de toilette που θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο μήνα στην συσκευασία που βλέπεις παραπάνω. Το κακό είναι ότι δεν θα έρθει στην Ελλάδα. Το καλό είναι ότι μπορείς πάντα να πας στην Γερμανία για να αποκτήσεις καναδυό μπουκάλια, αφού για τώρα θα διατίθεται μόνο εκεί. Ωστόσο, ακούγεται πως η εταιρία σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο το eau de toilette να ταξιδέψει ανά τον κόσμο!

BTW: Φυσικά και θα είχαμε poll! Λοιπόν, θα φορούσες eau de toilette Nivea;

Read More

And More