Η φωτογραφία που έχει προκαλέσει χαμό στο διαδίκτυο! Εσύ μαντεύεις ποια από τις τρεις είναι η μαμά;

Μια φωτογραφία στο internet που δείχνει μια μαμά και δύο δίδυμες κόρες έχει προκαλέσει χαμό στο ίντερνετ αφού κανένας δεν μπορεί να καταλάβει ποια είναι ποια!

Έναν χρόνο περίπου μετά την περιβόητη φωτογραφία με το φόρεμα, μια νεαρή μαθήτρια από την Ινδιανάπολη, η Kaylan Mahomes, ανέβασε στο twitter μια φωτογραφία που δείχνει εκείνη την δίδυμη αδερφή της και την μητέρα τους μέσα στο αυτοκίνητο. Μόνο που στην φωτογραφία αυτή είναι αδύνατο να καταλάβει κανείς ποια είναι ποια!

Μέσα σε λίγες μέρες η παραπάνω φωτογραφία είχε 20 χιλιάδες retweets και 31 χιλιάδες likes και όλοι προσπαθούσαν να μαντέψουν ποια είναι ποια. Αλήθεια, εσύ μπορείς;

Οι δύο γυναίκες που κάθονται μπροστά έχουν και οι δυο χωρίστρα στη μέση και μοιάζουν με δίδυμες. Όμως, και η μεσαία μοιάζει πολύ με τις άλλες δύο. Κάποιοι υπέθεσαν ότι η μητέρα λογικά θα κάθονταν στο μπροστινό κάθισμα και άρα είναι μια από αυτές τις δύο.

Εσύ τι λες; Ας γίνει η beauty αποκάλυψη! Η μητέρα των δίδυμων κοριτσιών είναι η γυναίκα με το σακάκι αριστερά. Είναι 43 χρονών και φαίνεται να έχει ίδια ηλικία με τις κόρες της.

Λίγες μέρες μετά η Kaylan Mahomes ανέβασε ένα βίντεο με την μητέρα της η οποία κάθεται στην ίδια θέση και την δίδυμη αδερφή της στο πίσω κάθισμα…

Λοιπόν, εσύ το βρήκες;

Read More

And More