Η λαμπερή κυρία της εγχώριας σόου-μπιζ που έρχεται στο “YFSF” και ο χορός των ονομάτων…

Στο… φουλ δουλεύουν αυτή την εποχή οι τηλεοπτικές μηχανές στον ΑΝΤ1, κυρίως σε ότι έχει να κάνει με το στήσιμο και την παραγωγή του “Your Face Sounds Familiar”, το οποίο αμέσως μετά το Πάσχα επιχειρεί το τηλεοπτικό comeback του και όπως είναι φυσικό οι Αντεννικοί, θέλουν να καταφέρουν για ακόμα μία φορά να μας διασκεδάσουν, αλλά και να μας εντυπωσιάσουν με το αποτέλεσμα.

Αυτές τις ημέρες οι πάντες ασχολούνται κυρίως με την στελέχωση του σόου από πλευράς ονομάτων σε ότι αφορά και στη κριτική επιτροπή, αλλά και στους συμμετέχοντες. Σύμφωνα με τα νεότερα, μετά τον υπέροχο Φώτη Σεργουλόπουλο, στη κριτική επιτροπή θα έχουμε ακόμα μία λαμπερή άφιξη.

Το “ναι” στο “Familiar” και στους Αντεννικούς το είπε και η Έλλη Κοκκίνου, την οποία για πρώτη φορά θα την δούμε τηλεοπτικά να στελεχώνει ένα σόου, κρατώντας μάλιστα μία από τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής, στην οποία εννοείται πως παραμένει ο Σταμάτης Φασουλής και για την ώρα αναζητούν εκεί στο Μαρούσι ακόμα ένα πρόσωπο.

Το τι γίνεται τώρα στο… “στρατόπεδο” που αφορά στους παίκτες; Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, οι Αντεννικοί βρίσκονται σε συζητήσεις με τους Αντιγόνη Ψυχράμη και Δημήτρη Μακαλιά, Μαριέλλα Σαββίδου, Αρη Μακρή, Γιάννη Χατζηγεωργίου, Γιάννα Τερζή και το… σαφάρι συνεχίζεται!


Read More

And More