“Η λέξη που δεν λες” ήρθε και άγγιξε τις καρδιές μας! Δες την τηλεθέαση της πρεμιέρας…

“Η λέξη που δεν λες”… Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα έγινε! Ναι, χθες βράδυ έκανε το ντεμπούτο της στους δέκτες μας η ολοκαίνουργια και άκρως φιλόδοξη παραγωγή του Alpha, η οποία αναμφισβήτητα είναι η σειρά του φετινού χειμώνα!

Ο Θοδωρής Παπαδουλάκης μετά το συγκλονιστικό “Νησί” του στο Mega με το οποίο άφησε εποχή και έγραψε την δική του χρυσή σελίδα στο βιβλίο της τηλεόρασης, επέστρεψε με ακόμα ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα. Επέστρεψε με μία σειρά που τολμά με απίστευτη προσοχή και διακριτικότητα να ασχοληθεί με το θέμα του αυτισμού.

Η σειρά ,λοιπόν, του Alpha που βασίζεται στο βιβλίο της Keshet «The A Word» έκανε πρεμιέρα και με την υπέροχη σκηνοθεσία και φωτογραφία της και με τις εκπληκτικές της ερμηνείες κατάφερε να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα. Σε ότι έχει να κάνει δε με την τηλεθέαση, η σειρά στο σύνολο άγγιξε σχεδόν το 20,0% και στα νεανικά κοινά το 25,0%. Στο κοινό εκείνο ,όμως, που η “Λέξη που δεν λες” σάρωσε, ήταν στο γυναικείο κοινό από 15-24 ετών, όπου απογειώθηκε στο 37,9%.

Ποσοστά άκρως ικανοποιητικά, μιας και οι δραματικές σειρές πάντα χρειάζονται χρόνο για να αναπτύξουν την δυναμική τους από πλευρά τηλεθέασης.

Read More

And More