Ημέρα της Μητέρας: Δες την Marie Chantal πριν χρόνια με την κόρη της Μαρία Ολυμπία!

Η Γιορτή της Μητέρας πλησιάζει και η Marie Chantal ετοιμάζεται να την γιορτάσει μαζί με όλα τα παιδιά της. Με αφορμή μάλιστα, αυτήν την ξεχωριστή ημέρα (Κυριακή 8 Μάη) ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία από τα παλιά, όταν πόζαρε με χαμόγελο μαζί με την μικρή -τότε- κόρη της Μαρία Ολυμπία.

Και μπορεί το κορίτσι να μεγάλωσε και να έχει γίνει μια κούκλα -η Marie Chantal έχει μείνει ίδια και απαράλλαχτη- η Μαρία Ολυμπία δεν σταματά όμως να ακολουθεί τα fashion βήματα της διάσημης μαμάς της… Όπως έκανε και όταν ήταν παιδάκι που η Marie Chantal διάλεγε για εκείνη τα πιο στιλάτα ρούχα…

Όπως βλέπεις και στη φωτογραφία πάντως, μαμά και κόρη μοιάζουν πολύ και έχουν μια ιδιαίτερη σχέση, αφού η Μαρία Ολυμπία είναι και η μοναχοκόρη της οικογένειας… Και μπορεί το τελευταίο διάστημα να βρίσκεται μακριά από το σπίτι για σπουδές, οι διάσημοι γονείς της όμως φροντίζουν να ταξιδεύουν συχνά για να περνούν χρόνο μαζί της!

My favourite picture with @olympiagreece ! Celebrating US Mother’s Day this Sunday . Check out the mariechantalblog for some special #mothersdaygifts.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Marie-Chantal Of Greece (@mariechantal22) στις

Read More

And More