Inside info: τα μαλλιά στο show των MI-RO από την σειρά EIMI της Wella Professionals!

Η σειρά προϊόντων styling μαλλιών EIMI της Wella Professionals γεννήθηκε έναν χρόνο περίπου πριν κι έκτοτε βρίσκεται στα backstage των shows κάθε σπουδαίου οίκου. Και είναι ένα πολύ stylish brand που υποστηρίζει ένα από τα μεγαλύτερα (επιτέλους!) trends τώρα, την διαφορετικότητα (ή/και individuality όπως κάνει καριέρα διεθνώς)!

Και στην σειρά ΕΙΜΙ, επίσης, θα βρεις μερικά από τα πιο ψαγμένα προϊόντα όπως το πρώτο spray ζάχαρης στον αντίποδα των salt sprays (εδώ μπορείς να διαβάσεις τα πάντα για την αγαπημένη ΕΙΜΙ που ανακάλυψα πρώτη, πρώτη φορά έναν χρόνο περίπου πριν στο Μονακό).

Στην Ελλάδα, τώρα, αυτό το brand για super stylish και ενημερωμένα μαλλιά, πρωταγωνίστησε και στο show των MI-RO και σου έχουμε όλα τα info παρακάτω!

H επαγγελματική σειρά styling EIMI της Wella Professionals ήταν, για 2η συνεχόμενη χρονιά, ο συμπρωταγωνιστής στην παρουσίαση της συλλογής Υψηλής Pαπτικής για το Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015-2016 “Birds of Paradise” του σχεδιαστικού δίδυμου MI-RO. Το λαμπερό show πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Υπατία, ένα από τα πιο επιβλητικά κτήρια της Αθήνας.

Η καλλιτεχνική ομάδα των κομμωτηρίων Ginohairandmore ανέλαβαν το styling των μαλλιών, ολοκληρώνοντας την εντυπωσιακή εμφάνιση των μοντέλων. Τα looks ήταν εμπνευσμένα από τη συλλογή των ρούχων, που ταξίδεψε τους παρευρισκομένους στο Λονδίνο της δεκαετίας του ‘20, αναβιώνοντας την αίγλη και την όμορφη αισθητική του τότε. Μαλλιά κάτω, ανάλαφρα και καθόλου επιτηδευμένα με λάμψη και λείο φινίρισμα ολοκλήρωναν ιδανικά τις εξαιρετικές δημιουργίες Υψηλής Ραπτικής των σχεδιαστών. Χωρίστρες στη μέση, περίτεχνες στέκες, ελαφριά σπασίματα στο τελείωμα ή ίσια καρέ ήταν τα looks που είδαμε στο catwalk.

Όπως μας εξηγεί ο κ. Βασίλης Δρίγκος, creativedirectorτων κομμωτηρίων «Η συνεργασία μας με τους MI-RO που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία πέρσι, συνεχίστηκε και φέτος. Η συνεργασία μας με την EIMI έχει πλέον συνδεθεί με το χώρο της μόδας. Και συμπληρώνει “Τα προϊόντα της πολύ-αγαπημένης σειράς EIMI είναι ιδανικά για να «παντρεύουμε» τις διαφορετικές υφές των μαλλιών, αναδεικνύοντας την μοναδική ομορφιά κάθε μοντέλου.”


Read More

And More