Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Στην παρουσίαση της πρώτης δισκογραφικής δουλειάς του Πάνου Βλάχου!

Είναι από τα ζευγάρια που στηρίζει ο ένας τον άλλο σε κάθε του βήμα. Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου σπάνια απουσιάζει από τις σημαντικές επαγγελματικές στιγμές του αγαπημένου της, Πάνου Βλάχου και αντίστοιχα και εκείνος. Άλλωστε είναι αχώριστοι στη δουλειά όπως και στη ζωή. Μετά τη ραδιοφωνική τους συνεργασία και την συμμετοχή στην σειρά του Alpha “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” δεν έχουμε καμία αμφιβολία για αυτό.

Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, η Ιωάννα να λείπει από την παρουσίαση της νέας δισκογραφικής δουλειάς του αγαπημένου της.

Ο Πάνος τραγούδησε στη σκηνή του Σταυτού του Νότου τα κομμάτια του “Παιχνίδια των παιδιών” και μαζί του βρέθηκαν οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο δίσκο. Ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Χρήστος Θηβαίος, η Χριστίνα Μαξούρη, η Ιωάννα Λέκκα και άλλοι.


Μιρέλλα Πάχου, Πάνος Βλάχος, Μίλτος Πασχαλίδης


Ανδριάννα Μπάμπαλη


Χρήστος Θηβαίος

Μσα στον Σεπτέμβριο θα παρουσιαστεί ένας δίσκος με δικά μου τραγούδια -σε στίχους και μουσική- που, εκτός των άλλων, μου έκανε την τιμή να ερμηνεύσει ο Χρήστος Θηβαίος. Είναι τραγούδια εμπνευσμένα από τη συμμετοχή μου σε κάποιες παραστάσεις που εκθέτουν μια διαφορετική πλευρά του εαυτού μου κι όχι τη φιλοδοξία μου να παραστήσω τον τραγουδιστή. Όσον αφορά το θέατρο, δεν ξέρω ακόμη τι θα κάνω, αν και προτάσεις υπάρχουν”, είχε πει ο Πάνος σε συνέντευξή του στη Real αναφερόμενος στο νέο του βήμα.

Στο πλευρό του Πάνου στην παρουσίαση, εκτός από τη σύντροφό του, ήταν και πολλοί αγαπημένοι φίλοι του από το χώρο της showbiz.

Read More

And More