Jared Leto: Με την ελληνική σημαία στη σκηνή ο frontman των “30 Seconds to Mars”!

Πριν από τέσσερα χρόνια ο Jared Leto έκανε το κοινό της Αθήνας να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του, όταν τους είπε από το μικρόφωνο “Σας αγαπώ” και τώρα ήρθε να αποθεωθεί και πάλι στο Terra Vibe στη Μαλακάσα.
Ο Οσκαρικός πια frontman των “30 Seconds To Mars” βρέθηκε on stage και έδωσε μια live συναυλία που θα μείνει αξέχαστη. Φώτα, μουσική, μεγάλες επιτυχίες και ο Jared Leto ντυμένος στα λευκά να ανεμίζει την ελληνική σημαία δεν ήταν και λίγα για όσους βρέθηκαν, παρά τον άσχημο καιρό στο συναυλιακό χώρο και τους αποθέωσαν!

Jared loves Greece!!! #welove30STM

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης MTV Greece (@mtvgreece) στις

Και φυσικά, από τη βραδιά δεν έλειπαν και οι εκπλήξεις… με τον εκκεντρικό σταρ να αφιερώνει ένα από τα τραγούδια του στην Ελλάδα και να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τη χώρα, που όπως είπε… “οφείλουμε αυτό που είμαστε σήμερα όλοι μας”!

Όταν ο Jared μίλησε για Ελλάδα!

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης MTV Greece (@mtvgreece) στις

Ανέβηκε στη σκηνή λίγο μετά τις 20.30, ενώ απουσίαζε ο αδελφός του Jared, Shannon Leto, ο οποίος τελεί χρέη ντράμερ! Ο Jared δεν παρέλειψε να του αφιερώσει ένα τραγούδι και να πει στο κοινό πως λυπάται που δεν κατάφερε να βρίσκεται στη συναυλία αυτή τη φορά.

Και εδώ να σου θυμίσω ότι παράλληλα με τις συναυλίες ο Jared Leto δοκίμαζε για μια ακόμη φορά και τις δυνάμεις του στον κινηματογράφο, ενσαρκώνοντας… τον τέταρτο Joker στην νέα ταινία υπερηρώων από τον κόσμο της DC και βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής των media.
Βέβαια, παίζει ρόλο σε αυτό και η διαδικασία της μεταμόρφωσης που ακολούθησε και περιλάμβανε από το να κόψει τα μακριά μαλλιά του, να τα βάψει πράσινα μέχρι να κάνει “τατουάζ” και να βάλει θήκες στα δόντια του.

Δεν δίστασε να κυκλοφορήσει με τα πράσινα μαλλιά τους στους δρόμους της Νέας Υόρκης και γενικά είναι από τους σταρ που “τολμά”. Κάπως έτσι, το 2014 μπήκε στο club των ηθοποιών που έχουν στη συλλογή τους ένα χρυσό αγαλματίδιο.

#welove30STM #now

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης MTV Greece (@mtvgreece) στις

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More