Jennifer Lawrence: Γιατί παίρνω λιγότερα από τους τυχερούς που έχουν πέος

Με άρθρο-ανοιχτή επιστολή της προς το «Lenny newsletter», η Jennifer Lawrence -που είναι γνωστή για τον αυθορμητισμό της- δεν κρύβει την οργή της για όσα διέρρευσαν τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν χάκερ “χτύπησαν” τη Sony και τα απόρρητα αρχεία της ήρθαν στο φως.

Αποκαλύφθηκε, μεταξύ άλλων, ότι η αμοιβή που έλαβε η Οσκαρική ηθοποιός και νέα “μούσα” του Χόλιγουντ ήταν πολύ μικρότερη από τους συμπρωταγωνιστές της στην ταινία “American Hustle”.

Όταν η αθυρόστομη Jennifer έμαθε πόσο λιγότερα παίρνει “σε σύγκριση με τους τυχερούς ανθρώπους που έχουν πέος”, δεν έγινε έξαλλη με τη Sony, όπως λέει η ίδια, αλλά με τον εαυτό της.

Η 25χρονη ηθοποιός εξομολογείται ότι νιώθει πως απέτυχε ως διαπραγματευτής για την αμοιβή της, γιατί τα παράτησε γρήγορα.

“Δεν νομίζω ότι είμαι η μόνη γυναίκα με αυτό το θέμα”. Είμαστε κοινωνικά προετοιμασμένες να φερόμαστε έτσι;”, λέει ανάμεσα σε άλλα και σημειώνει ότι οι γυναίκες έχουν δικαίωμα ψήφου μόλις εδώ και έναν αιώνα.

Αξίζει ακόμα να αναφέρουμε ότι, σύμφωνα με το Forbes, είναι η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα ηθοποιός του Χόλιγουντ, καθώς η προσωπική της περιουσία ανήλθε πέρυσι σε 52 εκατ. δολάρια.