Καλοκαίρι 2016: Αγορές στα χρώματα της σεζόν!

Σίγουρα έχεις ήδη αποκτήσει μια γενικότερη εικόνα για το ποια είναι τα χρώματα της φετινής σεζόν. Ποια πρέπει να επιλέξεις και ποια με δεξιοτεχνία να βάλεις στην άκρη. Επειδή όμως οι τάσεις ή αλλιώς τα trends δεν έχουν μόνο νέες γραμμές και στιλ στο ντύσιμο αλλά φέρνουν και νέα χρώματα, θα πρέπει κι εσύ να είσαι πλήρως ενημερωμένη.

Για αυτό σήμερα η fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα επέλεξε ρούχα και αξεσουάρ στις αποχρώσεις και τα μοτίβα που κυριαρχούν αυτή τη σεζόν και σου χαράζει την χρωματική οδό στις αγορές που σκοπεύεις να κάνεις.

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της Σοφίας…


Λευκό! Συνώνυμο του καλοκαιριού, της κομψότητας και της διαχρονικότητας. Για άλλη μια φορά η μόδα δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στις λευκές εμφανίσεις και μάλιστα δε διστάζει να προχωρήσει και στα αξεσουάρ.

Για να δεις όλες τις λευκές επιλογές κάνε κλικ στην εικόνα


Αν θέλεις να κάνεις εντυπωσικές εμφανίσεις τα έντονα χρώματα είναι η σωστή επιλογή για σένα. Φωτεινές αποχρώσεις δίνουν ζωή και σε κάνουν να ξεχωρίζεις ενώ προϋποθέτουν καλής ποιότητας υφάσματα ώστε να πετύχεις ένα αποτέλεσμα με φινέτσα.

Για να δεις όλες τις χρωματιστές επιλογές κάνε κλικ στην εικόνα


Τα έντονα prints είναι αναμφισβήτητα πρωταγωνιστές της σεζόν. Ξεχωρίζουν και αποτελούν ιδανική προσθήκη στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα μας. Τόλμησέ τα κι εσύ είτε με μεμονωμένα κομμάτια είτε με εντυπωσιακά total floral looks.

Κάνε “κλικ” πάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές σε prints


Read More

And More