Κατερίνα Γκαγκάκη στην Τατιάνα: “Μου φαίνεται αστείο να σκεφτώ ότι θα κάνω την παρουσιάστρια τώρα στα 43 μου”

Ανήμερα της ονομαστικής της εορτής η Κατερίνα Γκαγκάκη βρέθηκε καλεσμένη στην Tatiana Live. Η πρώην Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ΑΝΤ1 μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τη ζωή της μετά το “διαζύγιο” με τον ΑΝΤ1 και τις νέες επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχτεί.

Η ίδια παραδέχεται ότι δεν έχει σταματήσει να χτυπάει το τηλέφωνό της από τότε που έληξε η συνεργασία της με το κανάλι του Αμαρουσίου. “Η λήξη της συνεργασίας μου με τον ΑΝΤ1 ήταν κάτι που το συζητούσα αλλά δεν το περίμενα”, υποστήριξε εξηγώντας πως δεν είχε αξιολογήσει σωστά τι γινόταν στο οικονομικό περιβάλλον του σταθμού.

“Μου φαίνεται αστείο να σκεφτώ ότι θα κάνω την παρουσιάστρια τώρα στα 43 μου”, απάντησε σε σχετική ερώτηση στην Τατιάνα.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη δεν παρέλειψε να μοιραστεί και κάποιες δυνατές στιγμές παό την επαγγελματική της θητεία. “Η πιο περίεργη μου στιγμή στον ΑΝΤ1 ήταν το διπλό δελτίο του Ευαγγελάτου και της Στάη”, είπε.“Μια άλλη στιγμή που θυμάμαι έντονα από τον ΑΝΤ1 είναι όταν η Ελεονώρα ξεκίνησε στο πρωινό.”

Για την παρουσιάστρια που πλέον βρίσκεται στο Έψιλον είπε ακόμα: “Όταν διάλεξαν την Ελεονώρα για το πρωινό μου ζήτησαν να τη μάθει όλη η Ελλάδα μέσα σε μία εβδομάδα.”

Δεν παρέλειψε να σχολιάσει όμως και τα πρόσωπα που βρίσκονται σήμερα στο τιμόνι της παρουσίασης στον ΑΝΤ1 και ανάμεσα σε αυτά και τη Δούκισσα Νομικού που θεωρούσε ενδιαφέρουσα περίπτωση όταν την ανέλαβε. “Η Δούκισσα μου αρέσει σε αυτό που κάνει φέτος”, τόνισε.

“Είχα πει στη Φαίη και το Γιώργο ότι τους πάει πολύ ο ΑΝΤ1”, είπε αναφερόμενο στο ζευγάρι της πρωινής ζώνης την οποία θεώρησε σπουδαία μεταγραφή. Ωστόσο, λεπτομέρειες για το πώς έκλεισε η συμφωνία ήξερε μόνο ο Διευθυντής Προγράμματος Γιάννης Λάτσιος.

Η “μυστικοπάθειά” του βέβαια είναι ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει κυρίως στην προσωπική του ζωή. “Ο Γιάννης Λάτσιος είναι κλειστός στα προσωπικά του. Δεν ήξερα για το χωρισμό του με τη Μενεγάκη”, σχολίασε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Αναφέρθηκε όμως και στη δύσκολη φάση που πέρασε εκείνη την περίοδο όταν έφτασε κοντά στον χωρισμό με τον τότε σύντροφό της. “Όταν είχαν γράψει πώς είμαι ζευγάρι με τον Λάτσιο δημιουργήθηκε πρόβλημα στην προσωπική μου ζωή”.

Read More

And More