Κατερίνα Καινούργιου για το χωρισμό της: “Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να ξαναγυρίσω πίσω”

Μια δύσκολη φάση περνά στη ζωή της η Κατερίνα Καινούργιου μετά τον χωρισμό της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Η ίδια έχει επιλέξει να μην πει πολλά πάνω στο θέμα αυτό που έχει γίνει όμως το talk of the town. Αυτό μέχρι σήμερα που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Σπίτι μου Σπιτάκι μου”.

Η παρουσιάστρια του Alpha, μετά από ένα κουίζ που της έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μίλησε για τα συναισθήματά της. “Ήταν κάτι πολύ έντονο. Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη να αρχίσω κάτι καινούριο. Θέλω να μείνω λίγο με τον εαυτό μου, να μείνω λίγο μόνη μου, να ηρεμήσω και να βρω τα πατήματά μου”, είπε η Κατερίνα.


“Όταν γνώρισα το Βασίλη ο ενθουσιασμός μου και η αγάπη μου ήταν τεράστια και ένιωσα ότι θέλω να το μοιραστώ με τον κόσμο. Ίσως ένιωθα πολύ καλά. Ίσως πίστευα ότι αυτή θα ήταν η σχέση της ζωής μου και θα κάνω παιδιά μαζί του. Πλέον έχω δώσει εγώ τα δικαιώματα για να συζητιέται το θέμα”, εξομολογήθηκε.

Τέλος, απάντησε και για το τατουάζ με το αρχικό του επιχειρηματία και αν το έχει μετανιώσει. “Δεν έχω μετανιώσει τίποτα. Γιατί ήταν κάτι πολύ όμορφο”, δήλωσε χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει αν πρόκειται να το αλλάξει. “Είναι ένας άνθρωπος που έχω περάσει σχεδόν τρία χρόνια μαζί”, συμπλήρωσε.

“Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη για κάτι καινούριο. Ειλικρινά θέλω να μείνω λίγο μόνη μου και δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να ξαναγυρίσω πίσω, αν κάποια πράγματα αλλάξουν”, είπε. Φαίνεται πως ο χωρισμός τους δεν είναι οριστικός…

Read More

And More