Κατερίνα Καινούργιου: “Εχω μάθει ότι η Σπυροπούλου δεν μιλάει και με τα καλύτερα για μένα”! Μπουρλότο…

Παραλίγο τρέσα για τρέσα να μην μείνει χθες το βράδυ στη θέση της! Γιατί είναι να μην γυρίσει το μάτι στις… ντεκαπαρισμένες! Μετά; Ποιος τις πιάνει ή μάλλον ποιος τις σταματά.

Η Κατερίνα Καινούργιου και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκαν σου λέει στο ίδιο κοσμικό event και η ατμόσφαιρα ανάμεσά τους ήταν κάτι παραπάνω από… ηλεκτρισμένη.

Οι άλλοτε κολλητές φίλες όχι μόνο δεν μίλησαν η μία στην άλλη, αλλά φρόντισαν να μην συναντηθούν ούτε τα βλέμματά τους. Ασχετο, αλλά λατρεύω την τηλεόραση, γιατί εκτός των άλλων λατρεύει κι αυτή την ίντριγκα…

Σήμερα ,λοιπόν, πρωί, πρωί τέθηκε το θέμα… όλως τυχαίως επί τάπητος στο “Φτιάξε Καφέ”!!! Θα άφηναν τέτοιο τέλειο, ζουμερό, προκλητικό, πουληστερό θέμα να πάει χαμένο; Αλλωστε, η δική τους “κεντρικιά” πρωταγωνιστούσε.

Η Κατερίνα ,λοιπόν, άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά, και… ξεσπάθωσε, εκφράζοντας βεβαίως-βεβαίως τα παράπονα που έχει από την Κωνσταντίνα, ενώ δεν παρέλειψε να αποκαλύψει τους λόγους που πλέον δεν μιλούν μεταξύ τους.

Αθάνατες αυτές οι τηλεοπτικές φιλίες… Είναι πάντα αληθινές κι αντέχουν στο χρόνο!!!

«Από μακρυά την είδα. Εγώ δεν αποφεύγω κανέναν. Δεν μιλήσαμε», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου για τη χθεσινοβραδινή της συνάντηση με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Σε απορία των συνεργατών της για το τι έχει συμβεί μεταξύ τους, η παρουσιάστρια του “Φτιάξε καφέ να στα πω”, ανέφερε: «Όταν γνωρίζω ότι ένας άνθρωπος μιλά πολύ αρνητικά για εμένα, για ποιο λόγο να πάω να της μιλήσω.Ξέρω ότι δεν λέει και τα καλύτερα για μένα. Δεν υπάρχει κάποιος λόγος ,λοιπόν, να της μιλήσω. Δεν κρατάω κάποια κακία, αλλά με έχουν στεναχωρήσει κάποια πράγματα που φτάνουν στ’ αφτιά μου. Έχω μάθει ότι μιλάει με πολύ άσχημα λόγια. Ας μην το αναλύσουμε περισσότερο».

Και ακριβώς εδώ έρχεται η… κορύφωση!!!
«Εκείνη γιατί δεν ήρθε να σου πει «γιατί λέτε όλα αυτά που λέτε»;», ήταν η ερώτηση που δέχτηκε η Κατερίνα Καινούργιου από συνεργάτιδά της και έγινε πραγματικά έξαλλη.

«Τι είπα ρε παιδιά; Έχετε τρελαθεί τώρα; Είναι άκαιρη η ερώτησή σου!», φώναξε η Κατερίνα και συνέχισε: «Ρεπορτάζ κάναμε στην εκπομπή, δεν είπαμε κάτι για την Κωνσταντίνα. Μεταφέραμε αυτά που γράφονται στις εφημερίδες».

Μπουρλότο…


Read More

And More