Κατερίνα Καινούργιου: Ο έρωτας στην ζωή της και οι συμβουλές της Ελένης Μενεγάκη!

Μια συνέντευξη από καρδιάς έδωσε η… καινούρια Κατερίνα Καινούργιου στο People και στην Σόνια Καζόνι. Σχέσεις, φιλίες, ψυχοθεραπείες… τα σχολίασε όλα η παρουσιάστρια του Έψιλον.

Η δήλωσή της πως το 2017 θα ήθελε να της φέρει ένα «αμοιβαίο έρωτα» προκάλεσε σχόλια –ακόμα και από την Ελένη Μενεγάκη, με την οποία στο παρελθόν η Κατερίνα έχει μοιραστεί πολλά από όσα συνέβαιναν στην προσωπική της ζωή. Μιλώντας στο People η 32χρονη παρουσιάστρια μοιράστηκε αυτό που δεν θέλει να ξαναζήσει ποτέ πια.

Σε πρόσφατη εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε τη δήλωσή σου πως θέλεις το 2017 να σου φέρει έναν έρωτα αμοιβαίο. Είπε πως στο παρελθόν ήθελες έναν έρωτα να σε ρίχνει στα πατώματα και πλέον φαίνεται πως ωρίμασες. Συζητούσατε τα προσωπικά σου όσο ήσουν στον Alpha;

Πολύ και μου έχει δώσει πολύτιμες συμβουλές η Ελένη. Ξέρει πολλά για μένα, πήγαινα στα διαλλείματα και μιλούσαμε, με έχει στηρίξει. Με έχει καλέσει στην εκπομπή της, μου έχει δείξει την αγάπη της. Με έβλεπε ο κόσμος έξω παλιότερα και μου έλεγε ‘σε αγαπάμε, γιατί σε αγαπάει και η Ελένη΄. Είναι σπουδαίο να σε στηρίζει ένας άνθρωπος που έχει τόση αποδοχή. Όταν πήγα λίγο πριν τα Χριστούγεννα καλεσμένη στην εκπομπή, μου είπε ‘σε βλέπω διαφορετική, σε βλέπω καλά. Μπορεί να είσαι μόνη σου, αλλά σε βλέπω καλά’.

Είσαι όντως μόνη σου, γιατί δημοσιεύματα σε θέλουν να είσαι μαζί με τον επιχειρηματία Βασίλη Μιχαήλ καθώς έχετε θεαθεί σε κοινές εξόδους τελευταία, ενώ έπαιξες και στο κλιπ της μπάντας του, «The Gatsbies».

Όχι, στην παρούσα φάση είμαι μόνη μου. Όταν θα έχω μια σχέση και θα νιώθω και εγώ καλά και ο άνθρωπός μου να το μοιραστούμε, θα το μάθετε. Δεν έχω ανακοινώσει κάτι γιατί δεν υπάρχει κάτι.


Θα μείνω λίγο στον «αμοιβαίο» έρωτα. Κάνοντας τον απολογισμό σου, νιώθεις πως δεν τον έχεις ζήσει;
Δεν τον έχω ζήσει πολύ. Και φταίω εγώ, γιατί παλιότερα έλεγα «Θεέ μου, θέλω να ερωτευτώ. Να ζήσω έναν έρωτα σαν αυτούς που βλέπουμε στις ταινίες, να κάνω ακραία πράγματα, να ζήσω κάτι παραμυθένιο. Αποζητούσα να το ζήσω και πολλές φορές έμπαινα από μόνη μου σε αυτό το ρόλο, επιλέγοντας ενίοτε λάθος ανθρώπους, με το συναίσθημα να μην είναι αμοιβαίο και αυτό γίνεται επώδυνο και ψυχοφθόρο. Μου αρέσει η ένταση στη σχέση, αλλά μου αρέσει πια και η ασφάλεια και η ηρεμία γιατί έχω πολύ ένταση στην καθημερινότητά μου. Πλέον ναι, θέλω έναν αμοιβαίο έρωτα. Δεν με ενδιαφέρει να κυνηγήσω κανέναν, να πέσω στα πατώματα για κανέναν, θέλω να αγαπήσω και να προστατεύσω τον εαυτό μου, να με τοποθετήσω εκεί που μου αξίζει. Διαφορετικά ας μην το ζήσω καθόλου, ας μείνω μόνη.

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Read More

And More