Kατερίνα Καινούργιου: Σέξι εμφάνιση σε θεατρική βραδιά!

Την περασμένη Παρακσευή η Κατερίνα Καινούργιου επισκέφτηκε το Pantheon όπου και παρακολούθησε την παράσταση “Ωραία μου κυρία” με πρωταγωνίστρια την Δήμητρα Ματσούκα. Η παρουσιάστρια του Έψιλον επέλεξε ένα αρκετά sexy outfit για την έξοδό της αυτή που έκανε με συνεργάτες της εκπομπής, η οποία φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη!

Η ίδια επέλεξε ένα δαντελένιο top με διαφάνειες το οποίο σέταρε με μια ψηλόμεση leather φούστα με κουμπιά. Το σύνολο συμπλήρωνε ένα μαύρο μακρύ παλτό ενώ οι λεπτομέρειες στα αξεσουάρ έκαναν το αποτέλεσμα ακόμη πιο ενδιαφέρον. Η παρουσιάστρια επέλξε πέδιλα, παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες, μια chain bag και τσόκερ που ενίσχυε το sexy χαρακτήρα του συνόλου.

Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα χαμηλό ponytail με κυματισμούς και ανάλαφρες τούφες που έπεφταν στο πρόσωπο και bronzing make up με ένταση στα μάτια.

Παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες, τόλμησε με μια sexy εμφάνιση. Και αν η τύχη ευνοεί όντως τους τολμηρούς, η Κατερίνα Καινούργιου δικαιώθηκε για την επιλογή της αφού τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της!

Δικαίως θα έλεγε κανείς!

Read More

And More