Κατερίνα Παπουτσάκη, Μπέτυ Μαγγίρα: σε ποιο beauty event τις πετύχαμε!

Υπάρχει ένα τεράστιο beauty event που διοργανώνεται μια φορά τον χρόνο στην Ελλάδα. Και είναι το ίδιο beauty event για το οποίο μιλούν οι hair stylists καναδυό μήνες πριν και για πολύ, πολύ καιρό μετά! Πρόκειται για το event με κομμωτές πρώτης γραμμής που οργανώνει η WELLA Hellas και που σε ρόλο παρουσιάστριας φέτος ήταν η Κατερίνα Παπουτσάκη με την Μπέτυ Μαγγίρα.

Και να το επίσημο δελτίο τύπου…

Για ακόμη μια χρονιά, η WELLA Hellas παρέμεινε πιστή στο ραντεβού με τους κομμωτές, διοργανώνοντας την περασμένη Δευτέρα στο κτίριο 56 του Ελληνικού Κόσμου, το «True Metamorphosis» event. Το μεγαλύτερο beauty hair event της χρονιάς, που παρακολούθησαν πάνω από 1.300 κομμωτές απ’ όλο το δίκτυο συνεργατών της WELLA, παρουσίασαν οι εκθαμβωτικές Μπέττυ Μαγγίρα και Κατερίνα Παπουτσάκη, ενώ από τη σκηνή του Ελληνικού Κόσμου παρέλασαν διεθνούς κύρους συνεργάτες-κομμωτές!


Ο κ. Θάνος Κυριαζής με την Κ.Παπουτσάκη και την Μ.Μαγγίρα μαζί με τον κ.Κωνσταντίνο Σκορίλα

Η βραδιά ολοκληρώθηκε σε δυο μέρη, όπου παρουσιάστηκαν όλες οι νέες τάσεις στο χρώμα και στο styling. Κάθε παρουσιάστρια συνοδευόμενη από διαφορετική αισθητική, έπαιξε το δικό της ξεχωριστό ρόλο στην εξέλιξη του event.


D.Poulos & A.Vallillo-Sebastian

Στο ξεκίνημα της βραδιάς, μιλήσαμε για το αληθινό χρώμα και πως μέσα από αυτό, ο κάθε κομμωτής μπορεί να αποκαλύψει την αλήθεια που κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της. H λαμπερή Κ. Παπουτσάκη μας παρουσίασε τα εξαιρετικής αισθητικής shows των Petra Brockmann & Thomas Brockmann-Knoedler καθώς και της Hester Wernert- Rijn, που μας ταξίδεψαν στον κόσμο της έμπνευσης και της δημιουργίας του #TrueColor by Wella Professionals!


Hester Wernert-Rijn on stage

Στο δεύτερο μέρος της βραδιάς, με την ανατρεπτική Μπέττυ Μαγγίρα εξερευνήσαμε την ανάγκη κάθε γυναίκας για προσωπική εξέλιξη, μέσα από την πρωτοποριακή #Metamorphik Collection by Sebastian. Τα υψηλής αισθητικής shows των Sebastian καλλιτεχνών Diva Poulos & Angelo Vallillo μας «μύησαν» στην δύναμη της μεταμόρφωσης, σε μια εποχή που τίποτα δεν μένει ίδιο και όλα αλλάζουν!


Thomas Brockmann-Knoedler on stage

Read More

And More