Κάτια Ζυγούλη: Μόλις μπήκε στον 8ο μήνα! Ακόμη ένας γιος στην οικογένεια Ρουβά

Η Κάτια Ζυγούληκαι ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζονται να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το 4ο παιδί τους. Ένας ακόμη γιος, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του TLIFE, θα έρθει στην οικογένεια. Ο Ρουβάς junior θα φέρει την ισορροπία αφού το ζευγάρι έχει ήδη δύο κόρες κι ένα γιο. Η Αναστασία, ο Αλέξανδρος και η μικρή Αριάδνη ανυπομονούν να υποδεχτούν το αδερφάκι τους πριν το Πάσχα!

Στις αρχές του 8ου μήνα βρίσκεται η Κάτια Ζυγούλη η οποία έχει καταφέρει να διατηρήσει το άψογο στιλ της χωρίς μάλιστα να έχει πάρει πολλά κιλά. Δεν είναι τυχαίο ότι σχεδόν κανείς δεν κατάλαβε την εγκυμοσύνη της, παρόλο που έκανε αρκετές δημόσιες εμφανίσεις στους πρώτους μήνες της.


Τόσο εκείνη όσο και ο Σάκης επέλεξαν να κρατήσουν αυτό το ευτυχές γεγονός μακριά από τα φώτα θέλοντας να προστατεύσουν την οικογενειακή τους ζωή. Και τα κατάφεραν να το προστατεύσουν.

Η Κάτια δεν έχει κάνει καμία δημόσια εμφάνιση από τη στιγμή που έγινε γνωστή η 4η εγκυμοσύνη της. Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, οι έξοδοι της περιορίζονται σε επισκέψεις στον γυναικολόγο της στις οποίες τη συνοδεύει πάντα ο κορυφαίος Έλληνας σταρ.

Read More

And More