Kendall Jenner: Τι διατροφή ακολουθεί και τι γυμναστική κάνει;

Μπορεί και η Kendall όπως όλη η οικογένεια Kardashian-Jenner, να σκανδαλίζει τα social media με τις σέξι selfie της, όμως επέλεξε να ασχοληθεί σοβαρά με το χώρο του μόντελινγκ. Έχοντας πίστη στα φυσικά της κάλλη, αποφάσισε να μην προσθέσει σαρκώδη χείλη και έντονες καμπύλες στο σώμα της και να γίνει μοντέλο έτσι όπως ακριβώς τη γέννησε η μανούλα της.

Αν και έχει παραδεχτεί πως δεν είναι τρελή fan της δίαιτας, προσπαθεί να ακολουθεί κάποιους βασικούς κανόνες για να παραμένει πάντα αδύνατη. Διατροφή με πολλά λαχανικά και ένα έντονο πρόγραμμα cardio αποτελούν κάποια από τα μυστικά της σιλουέτας της. Εμείς όμως θέλουμε να τα μάθουμε όλα αναλυτικά. Και εσύ; Διάβασε τότε τη συνέχεια!

Οι θυσίες για το show της Victoria Secret
Για το fashion show της Victoria Secret, η Kendall προσπάθησε να πειθαρχήσει πάρα πολύ. Έκανε εντατική γυμναστική και πρόσεχε και την παραμικρή θερμίδα στο φαγητό της. Το τελευταίο της γεύμα μάλιστα πριν την λαμπερή επίδειξη, ήταν κοτόπουλο με γλυκοπατάτες, ασπράδια αυγού και αβοκάντο. Ένα πιάτο με πολλές πρωτεΐνες και φυτικές ίνες που κράτησε την ενέργεια της ψηλά χωρίς να πεινάσει, για αρκετές ώρες.

Και αφού όλα πήγαν καλά στο show και πέτυχε το στόχο της: να εντυπωσιάσει τους πάντες με την εμφάνισή της, στο τέλος με τη φίλη της Gigi Hadid, έφαγαν pizza! Όχι για να μην νομίζεις ότι τα μοντέλα δεν τρώνε ποτέ junk food. Η αλήθεια είναι πως με αυτήν τη φωτογραφία τα κορίτσια έβαλαν φωτιά στα social media.


Η διατροφή της έχει μαγικό φίλτρο!

Έχει όμως ένα μαγικό φίλτρο. Και αυτό είναι το τσάι detox, από το οποίο προσπαθεί να πίνει 12 (!!!) φλιτζάνια κάθε μέρα! Ξεκινά λοιπόν τη μέρα της με ένα τσάι αποτοξίνωσης, το οποίο είναι ένα μείγμα από πράσινο τσάι με εκχυλίσματα χόρτων λεμονιού και με τσάι Kusmi detox. Κι όταν βαριέται να το πίνει, τρώει μήλα! Για την Kendall, είναι πολύ σημαντικό να παραμένει η ενέργειά της ψηλά. Για αυτό και η διατροφή της αποτελείται από πολλά φρούτα, λαχανικά και άπαχες πρωτεΐνες.

Λατρεύει το τρέξιμο
Σωστή διατροφή και άσκηση είναι το μυστικό της ομορφιάς της, λέει η 20χρονη σταρ. “Μου αρέσει το τρέξιμο. Προσπαθώ να τρέχω όσο περισσότερο μπορώ” έχει δηλώσει σε συνέντευξή της, αποκαλύπτοντας πως προτιμά τις γρήγορες αερόβιες ασκήσεις.

Βέβαια το νεαρό μοντέλο και πλέον αγγελάκι της Victoria Secret, προπονείται και αυτό με τη βοήθεια γυμναστή. “Υπεύθυνος” για αυτό το καλλίγραμμο σώμα είναι ο Gunnar Peterson, ο οποίος έχει συνεργαστεί και με άλλους σταρ όπως η Angelina Jolie, η Jennifer Lopez και ο Matthew McConaughey.

Η γυμναστική της
“Κάνω ό, τι μου λέει”
αναφέρει η Kendall, αποκαλύπτοντας ότι προπονείται τέσσερις φορές την εβδομάδα. Κάνει cardio, ασκήσεις ενδυνάμωσης και τρέξιμο στο διάδρομο. Επίσης λέει πως κάνει πολλές ασκήσεις για κοιλιακούς και ασκήσεις σε θέση σανίδας. Αυτές είναι δύσκολες πρέπει να ομολογήσουμε…

Ποιο είναι όμως το μυστικό που την κάνει να εμφανίζεται στην πασαρέλα πάντα τόσο λαμπερή και φρέσκια; “Το μυστικό της ομορφιάς μου για κάθε επίδειξη μόδας, είναι ο ύπνος!” λέει η Jenner και συνεχίζει “Νιώθω σαν να χρειάζομαι τουλάχιστον 7-8 ώρες ύπνου για να λειτουργήσω”.

And More