Οι τυχεροί που κέρδισαν διπλές προσκλήσεις για την ταινία “Ο αρχάριος” με τους Robert de Niro και Anne Hathaway!

Ετοιμάσου να ζήσεις μία ξεχωριστή κινηματογραφική εμπειρία την ερχόμενη Τρίτη! Το TLIFE σε συνεργασία με την Tanweer σε στέλνει στην avant premier της ταινίας “Ο αρχάριος” (The intern) με πρωταγωνιστές τους βραβευμένους με Oscar Robert de Niro και Anne Hathaway.

Οι τυχεροί που που κέρδισαν μία από τις 15 διπλές προσκλήσεις που σου εξασφαλίσαμε κάνοντας follow το TLIFE στο instagram και like στη φωτογραφία από την ταινία (δηλαδή εδώ) έχουν γίνει tag.

Οι νικητές, που θα απολαύσουν την πρώτη προβολή της ταινίας την Τρίτη 6 Οκτωβρίου στις 20.00, στα Village Cinemas, στο The Mall Athens, θα πρέπει να αφήσουν με σχόλιο το ονοματεπώνυμό τους κάτω από την ίδια φωτογραφία.

Μια ώρα πριν, στις 19.00, θα σε περιμένουν στον χώρο της πρεμιέρας professional hair stylists για smart hair styling tips!

To story της ταινίας
Ο Robert de Niro ενσαρκώνει τον Ben Whittaker, έναν 70χρονο χήρο, ο οποίος ανακαλύπτει ότι η σύνταξη δεν είναι αυτό που περίμενε. Δράττοντας την ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι, βρίσκει δουλειά ως εκπαιδευόμενος σε μια ιστοσελίδα μόδας, την οποία έχει ιδρύσει και διευθύνει η Jules Ostin (Anne Hathaway).

Δες το τρέιλερ!

Η Nancy Meyers, σκηνοθέτις των επιτυχημένων κωμωδιών «Κάλλιο Αργά Παρά Αργότερα», «Αυτό που Θέλουν οι Γυναίκες» και «The Holiday» επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη με ένα πρωτότυπο twist στην κλασσική ιστορία του intern. Υπογράφει αυτή τη φορά και το σενάριο και τη σκηνοθεσία.

Το καστ της ταινίας συμπληρώνουν οι Rene Russo (“Nightcrawler,” ταινίες “Thor”), Anders Holm (“Workaholics”), Andrew Rannells (“Girls”), Adam DeVine(“Pitch Perfect”), Celia Weston (“No Reservations”), Nat Wolff (“The Fault in Our Stars”), Linda Lavin(“Wanderlust”), Zack Pearlman (“The Inbetweeners”), Jason Orley και Christina Scherer(“Living with Uncle Charlie”).

«Ο Αρχάριος» θα κυκλοφορήσει επίσημα στις ελληνικές αίθουσες στις 8 Οκτωβρίου, από την Tanweer.

Read More

And More