Kim Kardashian: Πρόβλημα στην εγκυμοσύνη της;

Όπως και στην πρώτη της εγκυμοσύνη, έτσι και τώρα, φαίνεται ότι η Kim Kardashian τα βρήκε λίγο σκούρα! Η κόρη της North West γεννήθηκε 6 εβδομάδες πρόωρα καθώς υπήρχε αυξημένος κίνδυνος προεκλαμψίας, μιας πολύ επικίνδυνης κατάστασης για την έγκυο και το μωρό. Ευτυχώς, βέβαια, όλα πήγαν καλά. Αυτή τη φορά και αφού η Kim διεύψευσε την είδηση ότι και αυτή τη φορά θα γεννήσει πρόωρα, εν τούτοις δήλωσε ότι το μωρό κατεβαίνει ανάποδα!

Συνήθως τα μωρά παίρνουν θέση, όπως λέμε, λίγες εβδομάδες πριν τη γέννησή τους. Η Kim που ήδη διανύει την 36η εβδομάδα κύησης έγραψε ότι το μωρό της έπρεπε ήδη από την 32η εβδομάδα να έχει γυρίσει με το κεφάλι κάτω κάτι που δεν έγινε και όπως είπε μάλλον θα γεννήσει με καισαρική τομή εξαιτίας αυτού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του E! αυτό δεν είναι απαραίτητο μιας και ο γιατρός της είναι πάρα πολύ καλός και μπορεί να αποφύγει αυτό το ενδεχόμενο, ξεγεννώντας την φυσιολογικά παρά την ανάποδη θέση του μωρού. Η ίδια κάνει διάφορες προσπάθειες για να… πείσει το μωρό της να γυρίσει όπως να κάθεται με τα πόδια ψηλά 15 λεπτά κάθε μέρα, να βάζει πάγο σε διάφορα σημεία της κοιλιάς της για να το κινητοποιήσει, δοκίμασε βελονισμό και σκέφτεται μέχρι και την ύπνωση!

Read More

And More