Κλείσε ραντεβού! Το πιο hot spot για λεύκανση δοντιών σε λιγότερο από μισή ώρα και πολύ οικονομικά!

Fact: το λευκό χαμόγελο σε κάνει να δείχνεις πιο όμορφη! Για να το καταλάβεις θα σου πω το εξής: τράβηξε μια selfie σου στην οποία να χαμογελάς. ‘Οχι αρκετά λευκό το χαμόγελό σου; Πέρασε μερικά φίλτρα για να το κάνεις εσύ και ανέβασέ την. Τα likes σου θα είναι πολλά, πολλά περισσότερα σε σχέση με μια photo στην οποία δεν θα χαμογελούσες…

Ξέρω, όμως, πως αυτό το κατάλευκο χαμόγελο θέλεις να το έχεις 24/7 και στην πραγματική σου ζωή, μόλις έκλεισα το δικό μου ραντεβού και είπα να σε ενημερώσω!

Το Mr & Mrs Pearl ήρθε επιτέλους στην Ελλάδα και πρόκειται για το πιο hot spot που προσφέρει θεραπείες κοσμητικής λεύκανσης δοντιών άμεσα, οικονομικά, με εγγυημένο αποτέλεσμα (ως και 9 τόνους λευκότερα δόντια), με απόλυτη ασφάλεια καθώς δεν επηρεάζεται το σμάλτο και εντελώς ανώδυνα!

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για καλλυντική λεύκανση δοντιών που γίνεται με gel, όμοια με αυτή των stars, και με πολλά πλεονεκτήματα:
– Το αποτέλεσμα είναι ΑΜΕΣΟ. Εσύ δεν έχεις παρά να επιλέξεις ανάμεσα στις τρεις θεραπείες που διαρκούν 20, 40 και 60 λεπτά και κοστίζουν από 68 έως 168 ευρώ αντίστοιχα, να κλείσεις το ραντεβού σου και να φύγεις με το πιο λευκό χαμόγελο που είχες ποτέ!
– Δεν πρέπει να ξοδέψεις μια περιουσία οπότε είναι απόλυτα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.
– Η διαδικασία της κοσμητικής λεύκανσης είναι εντελώς ΑΝΩΔΥΝΗ. Η μέθοδος αυτή αποχρωματίζει την επιφάνεια των δοντιών από τους ενοχλητικούς λεκέδες και δεν επηρεάζει ούτε τον σμάλτο ούτε τα ούλα, άρα δεν προκαλεί ερεθισμούς και πόνο.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα πριν κλείσεις το ραντεβού σου στο Mr & Mrs Pearl για την πιο άμεση και οικονομική λεύκανση που είχες ποτέ; Μπες το thepearls.gr και πού ξέρεις; Μπορεί να συμπέσουμε στο ραντεβού μας!

Read More

And More