Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η σέξι εμφάνιση στον Θέμο και η αποκάλυψη για τη φιλία με την Ελένη Μενεγάκη!

Η εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον Θέμο Αναστασιάδη και την εκπομπή “Όλα πρώτη φορά” τα είχε πραγματικά όλα… Super sexy εμφάνιση για την καλεσμένη, αμήχανες στιγμές, ενόχληση από τις ερωτήσεις της Δούκισσας Νομικού (δες εδώ), αλλά και αποκαλύψεις!
Η παρουσιάστρια του Alpha εμφανίστηκε με ένα αποκαλυπτικό φόρεμα και αβυσσαλέο ντεκολτέ που φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Θέμο. “Μη με πάρεις μετά τηλέφωνο μη μου πεις με ματιάσαν με κάναν. Σου λέω από τώρα ξεματιάσου. Μιλάμε την έχεις φάει στο μάτι την κοπέλα”, είπε ο Θέμος με την Δούκισσα να αναφέρει: “Λέω ότι είναι πολύ όμορφη σαν ντίβα, σαν σταρ του σινεμά”.

Ωστόσο, εκείνη μετά τα σχόλια και τις φιλοφρονήσεις εξομολογήθηκε: “Μου έχουν κάνει ερωτική εξομολόγηση με γράμμα”, και πρόσθεσε πως η αγάπη που δέχεται από τον κόσμο είναι μεγάλη. “Η αγάπη του κόσμου είναι πάρα πολύ μεγάλη. Πέρσι εκτός από μηνύματα αγάπης μου έστελναν και γράμματα. Και μπορεί να λέγονται και να γράφονται διάφορα, αλλά η αγάπη του κόσμου είναι μεγάλη. Νιώθω τυχερή και ευγνώμων για όλο αυτό”, ανέφερε.

Έχει κάνει, η Κωνσταντίνα φιλίες στον Alpha; Είναι φίλη με την Ελένη Μενεγάκη;
“Η φιλία φαίνεται στο χρόνο. Θέλω να προστατεύω τις σχέσεις μου και παραδειγματίστηκα με αυτό. Καλύτερα αυτήν την ερώτηση να μου την κάνεις σε μερικά χρόνια”, είπε και ανέφερε: “Είναι δύσκολο να κάνεις φιλίες με ανθρώπους του χώρου. Ο καθένας έχει και το πρόγραμμά του”.
Τέλος, θα ήθελε να μπει στην καθημερινή ζώνη; Ανάμεσα στις εκπομπές της Σταματίνας Τσιμτσιλή και της Ελένης Μενεγάκη;
“Δεν υπάρχει κενό. Δεν μου αρέσει να μπαίνω σφήνα. Η ερώτηση είναι πολύ θεωρητική. Όπου χρειαστεί το κανάλι και υπάρχει ανάγκη και φυσικά πιστεύει πως μπορεί να με αξιοποιήσει θα μπω”, δήλωσε.

Read More

And More