Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η βραδινή έξοδος μετά τη δίκη με Λιάγκα – Σταμάτη!

Πρωταγωνίστρια των τελευταίων ημερών έγινε για ακόμη μία φορά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια του Alpha μονοπωλεί, ηθελημένα ή άθελά της, τα media με την προσωπική αλλά και την επαγγελματική της ζωή. Το TLIFE τη συνάντησε σε πρόσφατη βραδινή έξοδο στο Κέντρο Αθηνών.

Με total black look έκλεψε τις εντυπώσεις και φυσικά τράβηξε πάνω της όλα τα φωτογραφικά φλας. Μια εμφάνιση που έγινε λίγα μόλις 24ωρα μετά τη δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Σάσα Σταμάτη.

Την Πέμπτη στα δικαστήρια Ευελπίδων ξεκίνησε το δεύτερο… επεισόδιο της διαμάχης μεταξύ τους. Η δίκη βέβαια διεκόπη και θα συνεχιστεί με την εξέταση των μαρτύρων μετά τις γιορτές αλλά φαίνεται πως η Κωνσταντίνα δεν έχει κανένα άγχος για την έκβασή της.

Η ίδια δεν θέλει να τοποθετηθεί δημόσια για το θέμα και προτιμά να συνεχίσει την καθημερινότητά της και να απολαμβάνει τις στιγμές της! Μία από αυτές είναι και η επίσκεψή της στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.

Τα μπουζούκια είναι από τους αγαπημένους τρόπους διασκέδασης της Κωνσταντίνας και δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει να απολαμβάνει κάποιο σχήμα!

Read More

And More