Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι διακοπές με τον σύντροφό της και οι νέες φωτογραφίες με μαγιό και χωρίς ρετούς!

Σέξι και αποκαλυπτική είδαμε για μια ακόμη φορά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε εξόρμησή της στην αγαπημένη της Βουλιαγμένη. Η παρουσιάστρια του Alpha πήγε για μπάνιο και προκάλεσε πανικό. To TLIFE εξασφάλισε νέες φωτογραφίες της από τις βουτιές της με το καυτό μαγιό και σου τις παρουσιάζει χωρίς ρετούς!

Στην παρέα της οικοδέσποινας του “Σπίτι μου σπιτάκι μου” ήταν η καλή της φίλη και γνωστή γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη, αλλά και η φίλη της Ντάρσι. Τα τρία κορίτσια πήγαν για μπάνιο μεσοβδόμαδα, κάτι που συνηθίζει η Κωνσταντίνα λόγω του ότι τα Σαββατοκύριακα έχει εκπομπή, στον Αστέρα και τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα. Φυσικά, ξεχώρισε η σέξι Κωνσταντίνα που επέλεξε ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό με λαχούρια.

Το μπάνιο αυτό έγινε πριν φύγει η Κωνσταντίνα για τις πασχαλινές της διακοπές τις οποίες πέρασε με τον αγαπημένο της, Γιώργο Κοτσοβό στο Πόρτο Χέλι (δες εδώ). Εκεί, εδρεύει η επιχείρηση του αγαπημένου της και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε αγαπημένους κι ερωτευμένους. Κάπως έτσι έδωσαν κι ένα τέλος σε δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει.

Δες φωτογραφίες από την εξόρμησή της στη θάλασσα!

Read More

And More