Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πρώτη έξοδος με την οικογένειά της, μετά το επεισόδιο με τον Κοτσοβό στα μπουζούκια!

Επίσημη βραδινή έξοδο με την μητέρα της και την αδελφή της έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το βράδυ της Τετάρτης. Η παρουσιάστρια του Alpha μετά το επεισόδιο με τον πρώην σύντροφό της Γιώργος Κοτσοβό στα μπουζούκια, έκανε την νέα της εμφάνιση στο θέατρο.

Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες μέρες, η Κωνσταντίνα επέλεξε να κρατήσει για λίγο ένα χαμηλό προφίλ και να αποφύγει τα πολύ κοσμικά στέκια. Στόχος της να μην δώσει δικαιώματα μετά τον άγριο καυγά με τον πρώην στα μπουζούκια και τις αμήχανες στιγμές που έζησε, όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που την δείχνουν να του σκίζει την μπλούζα. Το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε το talk of the town και προκάλεσε και τη δυσαρέσκεια του τηλεοπτικού σταθμού που προβάλλεται η εκπομπή “Σπίτι μου σπιτάκι μου”.

Ωστόσο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φαίνεται να πήρε το μάθημά της. Πριν λίγες μέρες αρνήθηκε ευγενικά το κάλεσμα που της έγινε να βρεθεί σε νυχτερινό κέντρο, ενώ η πρώτη εμφάνιση μετά το άγριο καυγά επέλεξε να είναι με την οικογένειά της στην θεατρική παράστασης “Άμλετ Β’” στο θέατρο Ζίνα με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη.

Οικογενειακά!!! Βραδιά θεάτρου

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις

Read More

And More