Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Βόλτες στη Γλυφάδα, λίγο πριν την πρεμιέρα! Φωτογραφίες

Μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα της και δεν σταματά την… προπόνηση η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια του Alpha που επιστρέφει με το “Σπίτι μου σπιτάκι μου”, μετά από την έξοδό της από το νοσοκομείο ξεκίνησε και πάλι τι γυμναστική και θέλει να είναι σε φόρμα για την πρεμιέρα της.

Στο trailer της εκπομπής την είδαμε σε ρόλο… χορεύτριας (δες εδώ) και τώρα ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την “τσάκωσε” στα νότια προάστια να κάνει τη βόλτα της. Με casual look και αθλητικά παπούτσια, η Κωνσταντίνα δείχνει να μην εγκαταλείπει ποτέ την προπόνηση, ακόμα και λίγες εβδομάδες μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο!

Μην ξεχνάς ότι η Κωνσταντίνα έχει δοκιμάσει διαφορετικά είδη εκγύμνασης -από αερόβια μέχρι kick boxing- και τώρα φαίνεται να έχει βάλει για τα καλά την άθληση στο καθημερινό της πρόγραμμα. Αυτό άλλωστε, βοηθά στο να χαθούν και τα κιλάκια του καλοκαιριού (που λίγο πολύ όλα τα κορίτσια πήραμε).

Όσο για τη νέα της εκπομπή; Κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 09:45 το πρωί, έχοντας στο πλευρό της τους: Παύλο Σταματόπουλο, Πέτρο Κουσουλό, Φλορίντα Πετρουτσέλι και Στέφανο Μιλάτο.

Read More

And More