Κώστας Βουτσάς – Αλίκη Κατσαβού: Επίσημη εμφάνιση στα Κινηματογραφικά Βραβεία με τον μικρό Φοίβο!

Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε η 8η Τελετή Απονομής των Βραβείων Ιρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου 2017 που ανέδειξε μεγάλο νικητή το «Suntan» του Αργύρη Παπαδημητρόπουλο. Ηθοποιοί, σκηνοθέτες, παραγωγοί, καλλιτέχνες και άνθρωποι του κινηματογράφου βρέθηκαν στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών και παρακολούθησαν την εκδήλωση, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή.

Ανάμεσά τους και ο Κώστας Βουτσάς που ήταν ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς. Ο διάσημος Έλληνας ηθοποιός έφθασε στην Τελετή Απονομής μαζί με την σύζυγό του Αλίκη Κατσαβού και τον 8 μηνών γιο τους, τον μικρό Φοίβο. Όπως καταλαβαίνεις ο Φοίβος τράβηξε πάνω του όλα τα φωτογραφικά φλας, αλλά και το ενδιαφέρον όλων των φίλων του Κώστα Βουτσά.

Και κάπως έτσι ξεκίνησε η βραδιά, με τον αγαπημένο ηθοποιό να αποσπά τιμητική διάκριση. Στην οθόνη προβλήθηκαν μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές κι αστείες σκηνές του και η αειθαλής Μάρθα Καραγιάννη προλόγισε τον διαχρονικό “ας μην πούμε τόσα χρόνια” Κώστα Βουτσά.

”Ευχαριστώ πολύ την εταιρία… Πώς τη λεν την εταιρία;”, είπε ο Κώστας Βουτσάς, παραλαμβάνοντας το βραβείο του! Και βλέποντας στο κοινό συγκινημένη την Αλίκη του!

Read More

And More