Κωστής Χατζηδάκης: Θα ντυθεί γαμπρός ο αντιπρόεδρος της ΝΔ;

Το επόμενο βήμα στη μακρόχρονη σχέση του ετοιμάζεται να κάνει ο Κωστής Χατζηδάκης, αφού σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Πόπη Καλαϊτζή. Το ζευγάρι είναι εδώ και πολλά χρόνια μαζί και όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της Secret των Παραπολιτικών, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να ντυθεί γαμπρός μέσα στους επόμενους μήνες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Παραπολιτικά, ο Κωστής Χατζηδάκης, όταν τον ρωτούν στενοί του φίλοι και πρόσωπα που κινούνται στο περιβάλλον του πότε με το καλό θα περάσει στο «κλαμπ των παντρεμένων», χαμογελά και απαντά «σύντομα», ενώ ανάλογη είναι και η αντίδραση της Πόπης Καλαϊτζή, η οποία εδώ και λίγες εβδομάδες έχει ξεκινήσει να εργάζεται στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Όπως αναφέρει πάντως το δημοσίευμα, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, και η Πόπη Καλαϊτζή, γιατρός και πρώην υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. στη Β’ Θεσσαλονίκης, αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, κατά πάσα πιθανότητα στις αρχές του φθινοπώρου.

Read More

And More