Κρατερός Κατσούλης στην Τατιάνα: “Λέω καθημερινά στην Κατερίνα να γίνει πιο σκληρή”

Ο Κρατερός Κατσούλης κέρδισε τις εντυπώσεις την περασμένη χρονιά αναλαμβάνοντας μαζί με τη σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου την παρουσίαση πρωινής εκπομπής. Το ζευγάρι εκτός από τις ώρες που περνά μαζί στο σπίτι, μοιράζεται πια και την επαγγελματική του στέγη. Τους απολαμβάνουμε και φέτος κάθε Σαββατοκύριακο στο Epsilon, ενώ ο ηθοποιός και παρουσιαστής βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή “Tatiana Live” και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του.

“Πιστεύω στην αγάπη και την οικογένεια”, εκμυστηρεύτηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου ο Κρατερός αναφερόμενος στην καθημερινότητά του και στον τρόπο που λειτουργεί. Χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς του είναι όμως και το χιούμορ το οποίο είχε σε μεγάλη δόση και στην συζήτηση που έκανε με την παρουσιάστρια.

“Λέω καθημερινά στην Κατερίνα να γίνει πιο σκληρή”, είπε στη συνέχεια σχολιάζοντας τον χαρακτήρα της συζύγου του, που είναι για εκείνον βαθιά καλός άνθρωπος.

Στη συνέχεια, ο Κρατερός μίλησε και για τη σχέση του με την Κατερίνα, περιέγραψε το πώς γνωρίστηκαν κι έγιναν ζευγάρι ενώ τόνισε πως δεν ζηλεύει ο ένας τον άλλον. “Όταν γνώρισα την Κατερίνα ήταν η στιγμή που ένιωσα πως θέλω να κάνω οικογένεια”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Read More

And More