Κριτική στον Γιώργο Καμίνη για την επιλογή του Σάκη Ρουβά να ανάψει το δέντρο!

Τηρείται η παράδοση που θέλει τον Σάκη Ρουβά να δέχεται έντονη κριτική για κάθε του επιλογή και να γίνεται το βασικό θέμα συζήτησης. Αυτή τη φορά σχολιάστηκε η αποδοχή της πρόσκλησης από το Δήμο Αθηναίων και τον Γιώργο Καμίνη για το άναμμα του δέντρου.

Ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης μαζί με τον δήμαρχο της Αθήνας, το απόγευμα της Τρίτης, έδωσαν το σύνθημα για την φωταγώγηση της πόλης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με χιλιάδες κόσμου να πλημμυρίζει την πλατεία Συντάγματος και να διασκεδάζουν συμμετέχοντας στην εορταστική ατμόσφαιρα.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις φωτογραφίες από την εκδήλωση

Ο Γιώργος Καμίνης και ο Σάκης Ρουβάς πέρασαν μήνυμα αγάπης, ενότητας και αισιοδοξίας μέσα από όσα είπαν. Στη συνέχεια οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες που κατέκλυσαν το κέντρο της πόλης έδωσαν στους παρευρισκόμενους το πραγματικό νόημα των γιορτών.

Ο Σάκης γνώρισε για μία ακόμη φορά την αποθέωση και πήρε την μεγαλύτερη επιβράβευση από την αγάπη του κόσμου δικαιώνοντας την επιλογή του να ανάψει το δέντρο.

Ωστόσο, όπως κάθε φορά, υπάρχουν και κάποιοι που έχουν ενστάσεις. Ο Νίκος Μιχαλόπουλος, αθλητής και σύζυγος της Άννας Βερούλη, έστειλε μια επιστολή στα μέσα με την οποία κάνει κριτική στην απόφαση του δημάρχου.

Δεν στρέφει τα βέλη του προς τον καλλιτέχνη αλλά ούτε στην επιλογή του Γιώργου Καμίνη,όπως διευκρινίζει, τον ενοχλεί “η αισθητική πυ εκπροσωπούν αυτές οι επιλογές”. Ο Δήμος από την μεριά του δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο και να δώσει έκταση στο θέμα αυτό.

Δες όσα υποστηρίζει ο Νίκος Μιχόπουλος!

Read More

And More