Kylie Jenner: Η γυμναστική, η διατροφή και οι θυσίες που έκανε για να βγαίνει σέξι στο instagram

Για τη μικρή Kylie Jenner δεν χρειάζονται συστάσεις. Μια ματιά να ρίξεις έτσι κι αλλιώς στα Μέσα και τα social media, θα καταλάβεις πως η οικογένεια Kardashian – Jenner πρωτοστατεί παντού! Στα χνάρια λοιπόν των μεγαλύτερων αδελφών της, η Kylie κάθε λίγο αναστατώνει με τις καυτές selfie της και προκαλεί με τις σέξι εμφανίσεις της στις κοσμικές συγκεντρώσεις και στα διάφορα parties. Παλιότερα τα είχε τα κιλάκια της και δεν ντρέπεται να το παραδεχτεί. Αποφάσισε λοιπόν να κάνει δίαιτα και να ξεκινήσει τη γυμναστική. Αποτέλεσμα; Αυτή η αδυνατισμένη και πολύ σέξι σιλουέτα που έχει τώρα. Για να μάθουμε όμως περισσότερες λεπτομέρειες…

Οι θυσίες για το Instagram
Αυτό που κινητοποίησε τη νεαρή Jenner να δει το σώμα της πιο σοβαρά -όσο αστείο κι αν ακούγεται- ήταν οι φωτογραφίες της στο Instagram! Συνειδητοποίησε πως δεν της αρέσει το σώμα της και έτσι ξεκίνησε γυμναστική. Και μάλιστα έξυπνη γυμναστική! Η Kylie συνδύασε τις αγάπες της (τη μόδα, τις selfie, το Hollywood) με την άσκηση. Την ώρα δηλαδή που είναι μπροστά από τον καθρέφτη και φωτογραφίζεται, βάζει δυνατή μουσική και χορεύει ή κάνει λίγες ασκήσεις. Το ίδιο και με τη μόδα. Πηγαίνει στα μαγαζιά περπατώντας και τρέχει στους λόφους του Hollywood.

Η γυμναστική που κάνει
Με τη βοήθεια personal trainer, ο οποίος έχει επικεντρώσει το πρόγραμμά του στα πόδια, τους γλουτούς και τους κοιλιακούς της. Γυμνάζεται σχεδόν καθημερινά από 1 ώρα και κάνει HIIT (ασκήσεις υψηλής έντασης), squats, cardio (αερόβιες ασκήσεις) αλλά και βαράκια. Κι όποτε δεν έχει όρεξη να γυμναστεί, λέει πως πιέζει τον εαυτό της!

Μάλιστα αυτοχαρακτηρίζεται “junky με την αδρεναλίνη”, μιας και λατρεύει το snowboard, το skate και το τρέξιμο. Τώρα που έχασε τα περιττά κιλά, δηλώνει πιο χαρούμενη και μάλιστα ενθουσιασμένη με τα καινούργια της ρούχα γυμναστικής.

Πώς η γυμναστική έγινε τρόπος ζωής
Δύο χρόνια είχε να γυμναστεί, αφού η τελευταία φορά που θυμάται να κινείται, ήταν σαν cheerleader στο σχολείο. “Απολάμβανα την ηλικία μου. Δεν έκανα γυμναστική και έτρωγα ό,τι ήθελα” έχει πει, μετανιώνοντας μάλλον, μιας και πρόσφατα δήλωσε πως η γυμναστική για εκείνη σημαίνει να είναι πάντα σε κίνηση. “Ταξιδεύουμε πολύ και είμαστε συνέχεια σε κίνηση. Είναι σημαντικό να βγαίνεις έξω όσο περισσότερο γίνεται και απλά να κινείσαι”.

Η διατροφή που ακολουθεί πια
Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της, τα παραπάνω κιλά τα πήρε κυρίως λόγω των γαλακτοκομικών που έτρωγε. Λατρεύει το τυρί και ό,τι άλλο παράγεται από γάλα, όμως ανακάλυψε πως έχει δυσανεξία στη λακτόζη. Έτσι λοιπόν και με τις οδηγίες του διαιτολόγου της, έκοψε τελείως τα γαλακτοκομικά -μιας και την πάχαιναν- και εμπλούτισε τη διατροφή της με περισσότερα φρούτα και λαχανικά.

Το αγαπημένο της σνακ είναι το φυστικοβούτυρο και λατρεύει το smoothie από kale, το αντιοξειδωτικό τσάι και τους βιολογικούς χυμούς. Αυτά είναι και τα tips που τη διατηρούν πλέον αδύνατη και σέξι. Επίσης αποφεύγει το junk food και τα γλυκά και προσέχει πολύ τις ώρες των γευμάτων της.

Η ίδια πάντως λέει πως πεινάει πολύ και όλη την ώρα!

And More