Λάκης Λαζόπουλος: Επίσημη πρεμιέρα με διάσημους φίλους στο πλευρό του! Φωτογραφίες

Διάσημες παρουσίες από τον καλλιτεχνικό χώρο, την τηλεόραση και την πολιτική σκηνή γέμισε το βράδυ της Τρίτης το θέατρο Γκλόρια. Ο λόγος; Μα φυσικά η επίσημη πρεμιέρα του Λάκη Λαζόπουλου με την Μαρία Καβογιάννη και πολλούς ακόμη ταλαντούχους ηθοποιούς στην παράσταση… “Θεέ μου τι σου κάναμε”!
Βασισμένη στη γαλλική ταινία της προηγούμενης σεζόν “Qu’est-ce qu’on a fait au Bon Dieu” που έκανε τρελές πωλήσεις εισιτηρίων και συζητήθηκε για την ευρηματικότητά της, το χιούμορ της και την εύστοχη κριτική της απέναντι στον συγκαλυμμένο ρατσισμό της καθημερινότητας, ο Λάκης Λαζόπουλος έρχεται να απογειώσει με τον δικό του τρόπο μια κατάσταση που ισχύει και σήμερα.

Θοδωρής Αθερίδης, Μαρία Καβογιάννη, Σμαράγδα Καρύδη
Η υπόθεσή της περιστρεφόταν γύρω από τον Κλοντ και τη Μαρί, που μεγάλωσαν τις κόρες τους με την προοπτική να καταλήξουν σε έναν γάμο, ο οποίος θα εκπληρώνει το Καθολικό “Γαλλικό Όνειρο”. Εκείνες όμως προτίμησαν για συζύγους τους έναν Εβραίο, έναν Άραβα κι έναν Κινέζο. Τι θα γίνει όταν θα ζητήσει και η τέταρτη κόρη να παντρευτεί;

Τζένη Θεωνά, Λάκης Λαζόπουλος. Μιχάλης Ρέππας, Αλέξανδρς Αντωνόπουλος, Μαρία Καβογιάννη
Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν μεταξύ άλλων ο Πάνος Καμμένος με την σύζυγό του Έλενα Τζούλη (δες εδώ φωτογραφίες), η Όλγα Κεφαλογιάννη με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Γιάννης Πάριος, ο Θάνος Μικρούτσικος, η Σμαράγδα Καρύδη με τον Θοδωρή Αθερίδη, η Βίκυ Σταυροπούλου, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Αντώνης Σρόιτερ και πολλοί άλλοι.

Δες φωτογραφίες:

Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Λάκης Λαζόπουλος, Κάτια Δανδουλάκη, Μαρία Καβογιάννη, Θάνος Μικρούτσικος

Μάρω Κοντού, Γιώργος Κωνσταντίνου

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με την σύζυγό του Λίνα Πρίντζου

Γιάννης Πάριος

Κάτια Δανδουλάκη

Ιωάννα Μπούκη, Αντώνης Σρόιτερ

Η σύζυγος του Πάνου Καμμένου, Έλενα Τζούλη

Μιχάλης και Όλγα Κεφαλογιάννη

Λένα Αρώνη με την κόρη της

Ματθίλδη Μαγγίρα

Λάκης Λαζόπουλος, Θάνος Μικρούτσικος

Λάκης Λαζόπουλος, Δάφνη Λαμπρόγιαννη

Τζένη Θεωνά, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Μαρία Γεωργιάδου, Νίκη Παλληκαράκη

Η θεατρική ομάδα με τον Σπύρο Μπιμπίλα και την Βίκυ Σταυροπούλου

Read More

And More