Λένα Παπαληγούρα: Έκανε το μεγάλο βήμα με το νέο σύντροφό της!

Μπορεί να κράτησαν τη σχέση τους επτασφράγιστο μυστικό στο ξεκίνημά της και να μην τραβούν επάνω τους συχνά τα βλέμματα, ωστόσο η Λένα Παπαληγούρα και ο σύντροφός της Άκης Πάντος αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα και να συγκατοικήσουν!

Η Λένα, μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς, που στο βιογραφικό της συναντά κανείς τις μεγαλύτερες ηρωίδες του διεθνούς ρεπερτορίου, προσπαθεί να μην προκαλεί τα media με την προσωπική ζωή της, αλλά από τη στιγμή που ερωτεύτηκε τον γοητευτικό νεαρό πολιτικό μηχανικό, φαίνεται πως η… χαρά δεν την αφήνει! Η σχέση τους μετράει ήδη περίπου εννέα μήνες ζωής και οι το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Realnews, δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να πάρει την απόφαση της επίσημης συγκατοίκησης!

Μάλιστα, το σπίτι που στεγάζει τον έρωτά τους είναι εκείνο που διατηρεί η δεσποινίς Παπαληγούρα στην περιοχή του κοσμικού Κολωνακίου, δίπλα στην κατοικία του πατέρα της, πρώην Υπουργού Διακιοσύνης, Αναστάσιου Παπαληγούρα.

Ο σύντροφός της ηθοποιού είναι εκείνος που μετέφερε τα πράγματά του στο νέο σπίτι τους και έκτοτε η ζωή και η σχέση τους φαίνεται πως έχει αλλάξει πολύ προς το καλύτερο, αφού όπως επιβαβαιώνει το φιλικό περιβάλλον τους η διαφορά στην καθημερινότητά τους είναι αισθητή!

Όσο για τον αν το μέλλον επιφυλάσσει περισσότερες εκπλήξεις, όπως έναν γάμο που σίγουρα θα επιθυμούσαν πολύ οι συγγενείς και φίλοι του ζεύγους, οι ίδιοι φαίνεται πως δεν αντιμετωπίζουν αυτή την προοπτική ως κάτι που μπορεί να συμβεί άμεσα, μιας και είναι εξίσου αφιερωμένοι στην τέχνη και την καριέρα τους.

Με πληροφορίες από την εφημερίδα Realnews.

Read More

And More