Σημαντικές αλλαγές έρχονται από Δευτέρα στο Star! Μάθε τι αλλάζει…

Πάρ΄το αλλιώς σκέφτηκαν εκεί στο Star και από Δευτέρα φέρνουν τα πάνω-κάτω στο καθημερινό, απογευματινό τους πρόγραμμα! Η΄ αν προτιμάς αποφάσισαν να πουν… φύγε ΄συ, έλα ΄συ και να μας κάνουν κάποιες νέες απογευματινές προτάσεις ψυχαγωγίας, με τις οποίες ελπίζουν να καταφέρουν να κερδίσουν την ψήφο της προτίμησής μας και της σταθερής επιλογής μας.

Με άλλα λόγια; Οι ελληνικές ταινίες που έπαιζαν όλο αυτό το τελευταίο διάστημα στο Star μπαίνουν και πάλι στο ντουλάπι, αφού δεν κατάφεραν να κάνουν την διαφορά και να διαγράψουν μία καλή πορεία στους πίνακες τηλεθέασης, για να πάρουν την απογευματινή, τηλεοπτική σκυτάλη ξένες σειρές, τις οποίες κι αυτές σαφέστατα δεν θα δούμε για πρώτη φορά.

Ξένες σειρές τις οποίες μπορεί να μην δούμε για πρώτη φορά, όμως, όλοι μας έχουμε λατρέψει και έχουμε παρακολουθήσει μετά μανίας πολλές φορές μέχρι τώρα κι ακριβώς αυτό είναι και το σημείο στο οποίο στοχεύουν και πάλι οι ιθύνοντες του καναλιού.

Οι Starικοί από Δευτέρα βάζουν κάθε απόγευμα στις 5.50 μ.μ. το θεικό “Two and the half man” και αμέσως μετά; Στις 6.50 μ.μ. θα ακολουθεί το “Big Bang Theory” για στιγμές απόλυτου γέλιου!

Read More

And More