Σε… διπλό ταμπλό το παίζει η Ευαγγελία Αραβανή! Τι ετοιμάζει;

Το χρήμα πολλοί εμίσησαν, την δόξα ουδείς! Η τηλεόραση ,λοιπόν, είναι μεγάλη πλανεύτρα και αν τύχει να περάσεις από τα χεράκια της, δύσκολα της αντιστέκεσαι και την προσπερνάς. Αν δε διαθέτεις και μία ωραία παρουσία και λιγάκι ταλέντο; Τότε είναι που και εκείνη δεν σ΄ αφήνει εύκολα να πας μακριά της.

Ετσι, ναι η Ευαγγελία Αραβανή είναι ένα από αυτά τα κορίτσια που έχουν αγαπήσει την τηλεόραση και στην μετά του μόντελινγκ εποχή, εννοείται πως ενδιαφέρονται να κάνουν κι αυτές την δική τους πορεία μπροστά από τα τηλεοπτικά φώτα.

Γιατί δε σου τα λέω όλα αυτά; Γιατί αυτός ο χειμώνας αναμένεται να δώσει την μεγάλη τηλεοπτική ευκαιρία στην Ευαγγελία να μας αποδείξει το όποιο τηλεοπτικό της ταμπεραμέντο σε ότι έχει να κάνει με την παρουσίαση που τόσο την ενδιαφέρει. Βλέπεις οι πληροφορίες την θέλουν να ετοιμάζει άκρως δυναμικό τηλεοπτικό comeback.

Οι πληροφορίες την θέλουν να το παίζει σε διπλό τηλεοπτικό ταμπλό, αναλαμβάνοντας τόσο την παρουσίαση των backstage στην πέμπτη τηλεοπτική έκδοση του “Dancing”, όπως επίσης και την παρουσίαση του ριάλιτι μαγειρικής στην τηλεόραση της Κύπρου , “Alpha Chef”.


Read More

And More