Τι κοινό έχουν ο Νίκος Μαστοράκης και ο Θοδωρής Αθερίδης;

Τι κοινό έχουν ο Θοδωρής Αθερίδης και ο Νίκος Μαστοράκης; Ιδού η απορία… Κι όμως ο γνωστός ηθοποιός και ο γνωστός παραγωγός, σκηνοθέτης και δημοσιογράφος έχουν κάτι κοινό και αυτό δεν είναι άλλο από τα fresh τηλεοπτικά σχέδια που καταστρώνουν!

Μετά από πρωτοβουλία του νεοσύστατου Action 24 αυτή την σεζόν επιστρέφει στους δέκτες μας η θρυλική… after εκπομπή “Αργά”. Μάλιστα, ο Νίκος Μαστοράκης δεν αρκέστηκε μόνο στο να δώσει τα δικαιώματα στους υπευθύνους του καναλιού, αλλά αποφάσισε να ασχοληθεί ο ίδιος με το στήσιμο, την παραγωγή και την σκηνοθεσία της εκπομπής, όπως επίσης εννοείται πως είχε και τον πρώτο και κύριο λόγο για το σε ποιον θα παραδώσει την σκυτάλη της παρουσίασης.

Εδώ ακριβώς ,λοιπόν, εμφανίζεται ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος μετά από μία σειρά συζητήσεων με το Action 24 και με τον Νίκο Μαστοράκη είπε να το επιχειρήσει κι αυτό σε αυτή την ζωή και να δοκιμάσει την τύχη του στην τηλεόραση και στο ρόλο καθημερινής, λέιτ νάιτ εκπομπής και μάλιστα της συγκεκριμένης εκπομπής που έχει γράψει μία ολόκληρη τηλεοπτική ιστορία.

Οι ιθύνοντες του καναλιού προσπάθησαν να κρατήσουν το όνομα του νέου οικοδεσπότη επτασφράγιστο μυστικό, αλλά έλα που ο Θοδωρής το αποκάλυψε μιλώντας στο ραδιόφωνο;

Οπως και να ΄χει, το Action 24 έχει την Πέμπτη το πρωί συνέντευξη Τύπου κατά την διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστεί με δόξα και τιμή η επιστροφή του “Αργά” και βεβαίως – βεβαίως και ο νέος του οικοδεσπότης. Εννοείται πως στην συνέντευξη Τύπου θα βρίσκεται και ο Νίκος Μαστοράκης.

Read More

And More