Αντώνης Βλοντάκης: Ο… φωτογενής πολίστας επιστρέφει και “κολάζει”!

Ο… φωτογενής πολίστας επιστρέφει και “κολάζει”! Ο Αντώνης Βλοντάκης για ακόμα μία φορά είπε να μην αντισταθεί στην ακαταμάχητη – η αλήθεια είναι – γοητεία της τηλεόρασης και έτσι λίαν συντόμως επιστρέφει στους δέκτες μας.

Αυτή την φορά ο αγαπημένος αθλητής δεν θα δοκιμάσει τις… φωνητικές του δυνατόττες, αλλά το… υποκριτικό του ταλέντο, μιας και δέχτηκε πρόταση – πρόσκληση από τον Πιέρρο Ανδρακάκο και έτσι θα τον δούμε να εμφανίζεται στους μικρούς μας δέκτες ανάβοντας μεγάλες φωτιές στην “Μοντέρνα Οικογένεια” του Mega.

Ο γνωστός σκηνοθέτης πρότεινε στον Αντώνη να έρθει στην σειρά και να υποδυθεί την… πέτρα του σκανδάλου, δηλαδή, έναν φοβερά γοηευτικό τύπο, ο οποίος λίγο θα λείψει να τινάξει στον αέρα τηνν σχέση του “Φίλιππου” και της “Φαίης”!

Και τα guest στην “Μοντέρνα Οικογένεια” δεν σταματούν εδώ,μιας και από το πλατό του Mega θα περάσουν και ο Γιάννης Ζουγανέλης και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Κώστας Αποστολάκης, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δούμε και τον… τυφώνα “Τασία” να ξανά χτυπά, τουτέστιν την υπέροχη Μαρία Καβογιάννη!

Read More

And More