Η Σμαράγδα άγγιξε τ ‘αστέρια!

Το ότι το “Celebrity Night Game” είναι ένα από τα φετινά προγράμματα του Mega που σκίζουν είναι γνωστό! Το ότι τα επεισόδια που βγαίνουν στον αέρα κάθε Πέμπτη βράδυ είναι άκρως απολαυστικά, επίσης το γνωρίζετε ήδη… Ισως αυτό που δεν ξέρετε είναι το γεγονός πως το χεσινό επεισόδιο της ψυχαγωγικής εκπομπής του Μεγάλου Καναλιού κατάφερε να διαγράψει μία άκρως εντυπωσιακή πορεία στους πίνακες τηλεθέασης.

Με άλλα λόγια; Η Σμαράγδα και οι φίλοι της χθες βράδυ άγγιξαν τ ΄αστέρια σε ότι έχει να κάνει με τις επιδόσεις του “Celebrity”, μιας και κατάφεραν να σπάσουν ολα τα προηγούμενα ρεκόρ! Και για του λόγου το αληθές; Το παιχνίδι κατά μέσο όρο άγγιξε το 36,5%, στα νεανικά κοινά από 15-44 ετών έφτασε το 44,5%, ενώ στις γυναίκες από 25-44 ετών απογειώθηκε στο 47,1% και σας έχω και… ψηλότερα, μιας και στις γυναίκες από 15-24 ετών εκτοξεύθηκε στο… 56,1%.

Αν δεν είναι αυτές επιδόσεις που κόβουν την ανάσα, τότε ποιες είναι; Ετσι για την ιστορία να σας πω επίσης πως το “Celebrity” σε μέσο όρο σεζόν κερδίζει ένα 27,8% στο σύνολο, ενώ στα νεανικά κοινά ανεβαίνει στο 33,5%!

Read More

And More