Η Κάτια Δανδουλάκη θα… χορέψει και φέτος με τ ΄αστέρια στον ΑΝΤ1; Τι λέει η ίδια…

Ο Δεκαπενταύγουστος πέρασε, το καλοκαιράκι σιγά-σιγά πνέει τα λοίσθια και η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν έχει αρχίσει οπότε όλα τα κανάλια αυτή την εποχή έχουν δουλειές με… φούντες. Ετσι και στον ΑΝΤ1 μεταξύ άλλων ετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς και η πέμπτη τηλεοπτική έκδοση του “Dancing with the stars”, με έναν τρελό χορό ονοματολογίας να επικρατεί γύρω από την στελέχωση του γνωστού σόου του καναλιού του Αμαρουσίου.

Φυσικά διάφορα ακούγονται και σε σχέση με την σύνθεση της κριτικής επιτροπής του σόου, όπως για παράδειγμα ότι η Κάτια Δανδουλάκη δεν θέλει να συνεχίσει να κάθεται σε μία από τις καρέκλες της επιτροπής. Είναι ,όμως, έτσι τα πράγματα; Ιδού τι δήλωσε η ίδια η πρωταγωνίστρια, σε σχετική ερώτηση που της έκαναν από την “Real News”!

“Δεν με έχουν ενημερώσει ακόμα και δεν μπορώ να σου δώσω μια σαφή απάντηση… Και πέρυσι Σεπτέμβριο-Οκτώβριο με πήραν για να μου πουν τι θα γίνει. Όσο γι’ αυτά που λέγονται και γράφονται, δεν τους δίνω σημασία, γιατί τα πιο πολλά είναι ανακριβή. Εγώ είμαι εδώ για να πάρω και πάλι μέρος στο ωραίο αυτό σόου και περιμένω ενημέρωση, αυτό μόνο μπορώ να πω…”!

Αυτά, γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν και τους καλούς φίλους, όπως λέει και η παροιμία!

Read More

And More