“Δικαίωση”: Θα βαφτεί με αίμα!

Οι εξελίξεις πλέον κινούνται με ραγδαίους ρυθμούς για τους ήρωες της καθημερινής σειράς του Μega που οδεύει προς το φινάλε της, με τη Βάλια να βρίσκεται ένα βήμα πριν από την τελική καταστροφή και την Ελλη να έρχεται όλο και πιο κοντά στον στόχο της

Ο Ασίμ διαπράττει την πρώτη του δολοφονία. Στην υποτιθέμενη ενέδρα που έχει στήσει ο Μάριος στον Νάσο προκειμένου να αποδείξει στον Χρηστίδη πως δεν συνεργάζεται με τον «Πρίγκιπα», τα πράγματα δεν πάνε όπως έχουν σχεδιαστεί. Την ώρα που ο Μάριος κάνει την έφοδο, ο Ασίμ σκοτώνει. Ωστόσο ο Μάριος, πριν ξεψυχήσει, πυροβολεί τον Νάσο και πεθαίνει και αυτός. Ο Ασίμ στη συνέχεια διηγείται αντίστροφα το περιστατικό στον «Πρίγκιπα».
Η δίκη του Χρηστίδη για τον φόνο της Ανθής ξεκινά. Η Ελένη, προκειμένου να μπορέσει να παγιδέψει τον «Πρίγκιπα» και να αθωώσει τον πατέρα της, πηγαίνει στο σπίτι του για να συλλέξει στοιχεία. Τότε ο Ανδρέου ξαφνικά αποκαλύπτει το παρελθόν του και πώς μπήκε στον υπόκοσμο. Πρόκειται για τον γιο μιας ιερόδουλης που ζούσε μαζί της στον οίκο ανοχής που εκείνη εργαζόταν. Εκείνη είχε σχέση με έναν βίαιο αστυνομικό – προστάτη που ένα βράδυ την έκαψε ζωντανή μπροστά στα μάτια του! Η Ελένη σοκάρεται και φεύγει.
Στο δικαστήριο εμφανίζεται ο Στάθης, ο μάρτυρας – κλειδί για την αθώωση του Χρηστίδη, καθώς ήταν αυτός που τον είδε την ώρα που διαπράχθηκε ο φόνος.Ωστόσο ένα ακόμη αθωωτικό στοιχείο έρχεται στον Χρήστο: Η Ελένη λαμβάνει μια κλήση για υπερβολική ταχύτητα του πατέρα της στον δρόμο την ώρα που διαπράχθηκε ο φόνος. Τελικά ο Χρηστίδης αθωώνεται.

Η Ελένη έχει πλέον ερωτευθεί τον «Πρίγκιπα», τον επισκέπτεται στο σπίτι του και κάνουν έρωτα.Στην κεντρική ιστορία της σειράς η Βάλια έχει πλέον υποψίες πως ο Δημήτρης παίζει σε διπλό ταμπλό και έχει σχέση με την Ελλη. «Είστε εραστές;» την ρωτά και τότε εκείνη της απαντά δήθεν προσβεβλημένη: «Αυτό ήταν, σ’ εγκαταλείπω». Η Ελλη καταφέρνει αυτό που ήθελε από την αρχή. Να κάνει υποχείριό της τη μητέρα της για να την καταστρέψει. Στη συνέχεια, της ζητά να δεχθεί πίσω τον Δημήτρη.

Εκείνη δέχεται μόνο όμως για τον ρόλο. Οι υποκριτικές του ικανότητες είναι πολύ κακές και ο Μάξιμος, που του αρέσουν και τα δύο φύλλα, θυμάται ότι ο Δημήτρης είναι συνοδός πολυτελείας και, όταν το λέει στην Ελλη, που ήδη βέβαια το γνωρίζει, του λέει με κοφτό τόνο: «Δεν θα πεις τίποτα στη Βάλια, δεν θα την στενοχωρήσεις πριν από την πρεμιέρα της παράστασης»
/

Η Βάλια τελικά δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον Δημήτρη, όμως τον απορρίπτει ερωτικά και τότε η Ελλη στήνει στη μητέρα της νέα παγίδα: «Δημήτρη, θα φύγεις από την παράσταση για να της αποδείξεις πως την αγαπάς».

Στη συνέχεια, όταν η Βάλια δεν κάνει καμία προσπάθεια να τον φέρει πίσω, η Ελλη της κάνει συζήτηση. «Σ’ αγαπούσε και το απέδειξε. Δώσε του μια ακόμη ευκαιρία», της λέει και την πείθει να τον πάρει τηλέφωνο. Συναντιούνται σε μια παραλία ακολουθούν στιγμές έντονου πάθους, όμως η Ελλη έχει στήσει παπαράτσι με τον Παύλο και κυκλοφορούν οι πρώτες φωτογραφίες στα περιοδικά. Η Βάλια δέχεται ισχυρό πλήγμα στην καριέρα της, όμως δεν πτοείται και διοργανώνει μεγάλο πάρτι ανακοινώνοντας δημόσια πως ο Δημήτρης είναι ο νέος της σύντροφος.

Η Μυρτώ γίνεται έξαλλη και στη συνέχεια κάνοντας μια έρευνα μαθαίνει για τον νεαρό άνδρα και λέει στην μητέρα της «αυτός είναι ζιγκολό».
Η Βάλια σοκάρεται και ο Δημήτρης περνά στην αντεπίθεση λέγοντάς της: «Ας κοιτάξει η κόρη σου τα δικά της που προσπαθεί να σου ρίξει στάχτη στα μάτια λέγοντάς σου πως είναι ζευγάρι με τον Μάξιμο, που είναι αμφιφυλόφιλος, ενώ στην ουσία είναι και πάλι μαζί με τον Χρήστο».
Η Βάλια παίρνει δραστικές αποφάσεις αφού επιβεβαιώνει τον δεσμό και από τον Λευτέρη που την επισκέπτεται στο σπίτι
της. Εκβιάζει τον Μάξιμο, ο οποίος στη συνέχεια ρίχνει υπνωτικό στη Μυρτώ, την παρασύρει στο κρεβάτι, τη γδύνει και υποτίθεται πως κάνουν έρωτα ενώ τραβά φωτογραφίες – πειστήρια της ερωτικής πράξης η Ελλη! Παράλληλα η Ελλη κάνει έρωτα με τον δημοσιογράφο, τον Παύλο, προκειμένου να τον πείσει να καταστρέψει ολοκληρωτικά τη Βάλια.
/

Οταν ο Δημήτρης συναντιέται και πάλι σε μια παραλία με τη Βάλια και κάνουν έρωτα, ο Παύλος φροντίζει να τραβήξει πολύ τολμηρές φωτογραφίες που δημοσιεύονται την επόμενη μέρα. Η καριέρα της θεατρίνας βρίσκεται ένα βήμα πριν από την τελική καταστροφή, όμως αυτή αδιαφορεί και ζει τον έρωτά της με τον Δημήτρη. Ο «Πρίγκιπας» την επισκέπτεται και για πρώτη φορά συγκρούονται άσχημα. Την ίδια στιγμή, η Ελλη στέλνει τις φωτογραφίες του Μάξιμου με τη Μυρτώ στον Χρήστο, ο οποίος παθαίνει σοκ!

Εν τω μεταξύ η Λία συνεχίζει τη μεγάλη χρήση αναβολικών προκειμένου να είναι σε τέλεια φόρμα στην παράσταση. Ο Θησέας την επισκέπτεται και ζητά μια δεύτερη ευκαιρία λέγοντάς της «Στο τέλος της παράστασης θα ανακοινώσω δημόσια πως θα είμαστε πλέον μαζί». Κάτι που βέβαια ουδέποτε κάνει…

Ο Χρήστος προτείνει στη Μυρτώ να συγκατοικήσουν. Η νεαρή Βαρνέζη δέχεται με ενθουσιασμό και βρίσκει σπίτι. Ομως, τότε εμφανίζεται μπροστά της η Κλαίρη κρατώντας ένα πιστόλι. «Τι θέλεις; Να καταστρέψεις τη ζωή μου και να αφήσεις το παιδί μου ορφανό;» της λέει και απειλεί να αυτοκτονήσει!
Οταν ο Δημήτρης (Νικόλας Μπράβος) δεν δέχεται να ακολουθήσει το σχέδιο της Ελλης (Ευαγγελία Συριοπούλου) για να καταστρέψει την Βάλια (Ν. Παλληκαράκη) , εκείνη υποκρίνεται πως είναι ερωτευμένη μαζί του. «Αγάπη μου όταν τελειώσουν όλα αυτά, θα είμαστε μαζί», του λέει και για να τον πείσει κάνουν για πρώτη φορά έρωτα.

Read More

And More