Το “Πρωινό” θα έρθει τελικά στους δέκτες μας ενισχυμένο όντως με τον Κώστα Δόξα;

Ιδιαίτερος ντόρος έχει προκληθεί όλο το καλοκαίρι με την είδηση που κυκλοφορεί και θέλει τον Κώστα Δόξα, μετά την σαρωτική του παρουσία στο “Your Face”, από Οκτώβρη να τον βλέπουμε καθημερινά δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα και στην Φαίγη Σκορδά στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1.

Το ζευγάρι λέει θέλει να ενισχύσει την δυναμική του πάνελ του και της εκπομπής του γενικότερα και έτσι φλερτάρει έντονα με τον ταλαντούχο, νεαρό καλλιτέχνη. Είναι ,όμως, όλα αυτά αλήθεια ή μύθος της εποχής;

Μετά από μία σειρά επαφών που είχα με τους Αντεννικούς, μου είπαν πως ο Κώστας Δόξας όντως είναι ένα από τα άτομα εκείνα που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν, όντως ο ίδιος έχει κάνει κάποιες συζητήσεις με τον γενικό διευθυντή προγράμματος του καναλιού, Γιάννη Λάτσιο, αλλά για την ώρα δεν έχει υπάρξει κάτι πιο συγκεκριμένο ενόψει νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Και μάλιστα; Δεν έχει υπάρξει επίσης και συγκεκριμένη πρόταση για το “Πρωινό” και εννοείται πως δεν έχει υπάρξει συζήτηση και διαπραγμάτευση ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά και τον Κώστα Δόξα, όπως γράφτηκε και ακούστηκε κατά κόρον!

Read More

And More