Γιατί ανοίγουν σαμπάνιες στο Mega; Παφ, παφ, παφ…

Να που εκτός από προβλήματα… βρέχει εκεί στο Mega που και που και καμιά χαρά! Γιατί χαίρονται οι Megaλικοί και το γιορτάζουν; Γιατί σου λέει το “Ελλάδα σ ΄αγαπώ” έκανε το περασμένο Σάββατο το ντεμπούτο του στους δέκτες μας και όχι δεν πέρασε απαρατήρητο.

Τι κι αν επιτέλους ήρθε η Ανοιξη και όλους μας έχει πιάσει μία τάση φυγής; Απ ΄ότι έδειξαν τα μηχανάκια της Nielsen όχι το τελευταίο Σάββατο του Απρίλη δεν πήραμε τους δρόμους. Καθίσαμε μέσα και σαν να μην έφτανε αυτό; Είδαμε και τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα θυμηθήκαμε και να γυρίσουμε στο Μεγάλο Κανάλι προκειμένου να δούμε την πολυσυζητημένη πρεμιέρα του νέου τηλεπαιχνιδιού , “Ελλάδα σ ΄αγαπώ”.

Τουτέστιν; Στο σύνολο η νέα ψυχαγωγική πρόταση του καναλιού και της Ντορέττας Παπαδημητρίου κατάφερε να αγγίξει μέχρι και το 20,6% και στα νεανικά κοινά από 15-44 ετών μέχρι και το 25,0%, κερδίζοντας κατά κράτος το “Στην υγειά μας ρε παιδιά” του Alpha, που έφτασε μόλις και μετά βίας το 13,8%.

Μάλιστα, ο Alpha και ο Σπύρος Παπαδόπουλος με το 20,6% του Mega, δέχτηκαν ισχυρές πιέσεις και στο σύνολο, αν και εκεί άντεξαν και ήρθαν πρώτοι με 25,6%.

Οπότε, όπως καταλαβαίνεις εννοείται πως εκεί στο κανάλι της Μεσογείων ανοίγουν σαμπάνιες μιας και κατάφεραν επιτέλους να βρουν τον τρόπο με τον οποίο κάθε Σάββατο βράδυ να μπορούν να κάνουν πιο δυνατά παιχνίδι στους πίνακες τηλεθέασης.


Read More

And More