Θέμης Γεωργαντάς: Οι αποκαλύψεις του για το “The Voice” και όχι μόνο…

Είναι ένα πρόσωπο που έχει κατορθώσει να είναι μία… τηλεοπτική κατηγορία από μόνος του! Ο Θέμης Γεωργαντάς μάς μιλάει για το «Voice» και το επίπεδο των υποψηφίων, περνάει από… κόσκινο όλους τους coaches του σόου και μας κάνει μία μεγάλη αποκάλυψη για το «εξομολογητήριο» της εκπομπής του στο MAD.
-Πολλοί έλεγαν πέρσι στο άκουσμα της είδησης πως θα υπάρξει «Voice 2» ότι δεν θα μπορούσατε και φέτος να έχετε τόσο δυνατές φωνές. Είχαν δίκιο ή άδικο; Το «Voice 1» ήταν καλύτερο από το 2;
-Με το χέρι στην καρδιά, σου λέω πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αλήθεια, αλλά κι εμείς οι ίδιοι εκπλαγήκαμε με τις φωνές που ήρθαν και φέτος στο παιχνίδι. Προσωπικά έφτασα στο σημείο να αναρωτηθώ «μα πόσα μουσικά ταλέντα μπορεί να κρύβει πια αυτή η χώρα;» Και πέρσι ο πήχης ήταν πολύ ψηλά, αλλά και φέτος έχει ανέβει ακόμα ψηλότερα και όλοι μας είμαστε απίστευτα χαρούμενοι γι’ αυτό.
-Ποια θεωρείς πως είναι η μεγάλη διαφορά του φετινού «Voice» από το περσινό σε ό,τι έχει να κάνει και με τους coaches;
-Φέτος υπάρχει μία στρατηγική στις κινήσεις τους και ένα σχεδιάγραμμα, και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό, γιατί έχουμε να κάνουμε με ένα παιχνίδι, και στα παιχνίδια η στρατηγική μετράει. Πέρσι πήγαιναν περισσότερο στα… τυφλά, γιατί δεν γνώριζαν τη διαδικασία. Και εννοείται, βέβαια, πως φέτος και οι τέσσερις θέλουν μανιασμένα να κερδίσουν (γέλια).
-Στο «Voice 2» δεν είχαμε καμία αποχώρηση σε ό,τι έχει να κάνει με τους coaches. Γιατί θέλησαν όλοι να συνεχίσουν;
-Γιατί το δέλεαρ ήταν μεγάλο, και φυσικά δεν εννοώ το οικονομικό…

-Θες να μου πεις δηλαδή ότι όλοι τους είχαν κάτι να κερδίσουν από το «Voice»;

-Εννοείται… Το «Voice» είναι ένα τεράστιο πρότζεκτ που μόνο κερδισμένοι μπορούν να βγουν από τη συμμετοχή τους σε αυτό. Βγαίνουν κερδισμένοι και από επικοινωνιακής πλευράς και από άποψη δημοφιλίας, τσαλακώνονται, δείχνουν μία πιο οικεία και ζεστή εικόνα στον κόσμο, χώρια του ότι σε αυτές τις δύσκολες εποχές που δύσκολα ο άλλος θα βγει έξω, δεν χάνουν την επαφή τους με τους φαν τους. Η Δέσποινα, για παράδειγμα, μετά τη συμμετοχή της στο σόου έχει έρθει πολύ πιο κοντά με τον κόσμο και έχει αναπτύξει μία αγαπησιάρικη σχέση. Το βλέπει από το πώς της μιλούν στον δρόμο, πώς την αντιμετωπίζουν. Δεν έχει πλέον ο κόσμος την εικόνα της… ντίβας ή της σούπερ ντούπερ σταρ για τη Δέσποινα, και αυτή η αγάπη μόνο καλό μπορεί να της κάνει.
-Δεν έχεις κι άδικο, αλλά πρέπει και ο άλλος να είναι έτοιμος να κατέβει από το… βάθρο του σούπερ σταρ
-Νομίζω ότι στις μέρες που ζούμε, αν υπάρχουν καλλιτέχνες που ζουν με αυτήν τη φιλοσοφία και σε αυτήν τη… φούσκα, είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα οδηγηθούν στην απομόνωση. Δεν μπορεί να θες να λέγεσαι καλλιτέχνης και να μην μπορείς να αφουγκραστείς γύρω σου τον κόσμο.
-Και πέρσι, αλλά και φέτος, η Δέσποινα Βανδή έχει μία συγκλονιστική άνεση στον φακό, τόσο που θα τη ζήλευαν πολλές παρουσιάστριες. Πιστεύεις πως θα μπορούσε να πει κάποια στιγμή το «ναι« σε μία τέτοια πρόταση;
-Η Δέσποινα είναι ένας άνθρωπος που τολμά, οπότε θεωρώ πως, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, θα μπορούσε να πει το «ναι». Ευτυχώς που για την ώρα δεν έχει προκύψει κάτι τέτοιο, γιατί, όπως λέμε και με τον Γιώργο Λιάγκα, θα μας φάει τη δουλειά (γέλια).
-Στα παρασκήνια τι γίνεται;
-Πανικός! Δεν μπορώ να τους κάνω καλά. Ο πιο… ενοχλητικός δε και ατίθασος είναι ο Αντώνης Ρέμος. Να σκεφτείς τον λέμε… «πρόεδρο». Και δεν αφήνει κανέναν στην ησυχία του και έχει άποψη για όλα. Ο συνδυασμός, δε, Ρέμου – Σταβέντο σκοτώνει (γέλια).
-Και με τη Μελίνα (Ασλανίδου);
-Ολα καλά! Η Μελίνα φέτος είναι μία αποκάλυψη. Εχει απίστευτη διαφορά με πέρσι. Να ξέρεις, η Μελίνα είναι ένα πλάσμα που το λατρεύει κανείς με την πρώτη ματιά. Χώρια ότι μου έχει υποσχεθεί πως του χρόνου -πρώτα ο Θεός- θα πάμε μαζί Λονδίνο να δούμε Madonna!
-Το γεγονός ότι, χωρίς να έχουν ξεκινήσει καν τα live, το «Voice» χτυπάει κόκκινα στους πίνακες τηλεθέασης, πώς το βρίσκεις;
-Δεν υπάρχει εξήγηση. Το «Voice» είναι ένα τηλεοπτικό φαινόμενο.

-Εκτός του «Voice» βρίσκεσαι και φέτος στο «Πρωινό» και κλασικά και στο «ΟΚ» του MAD.
-Είμαι πανευτυχής που μπορώ να ασχολούμαι με ό,τι αγαπώ. Και στο «Πρωινό» περνάω τέλεια, και νομίζω φαίνεται, αλλά το «ΟΚ» είναι η μεγάλη μου αδυναμία.
-Τι θα γίνει με το «Εξομολογητήριο» που έχεις στήσει στην εκπομπή;
-Εχει κάνει όλη την εγχώρια σοουμπίζ άνω-κάτω! Τέλειο δεν είναι αυτό (γέλια);
-Σου μιλάνε μετά την προβολή της εκπομπής;
-Φυσικά… Αλλωστε, πρέπει να ξέρεις πως ποτέ δεν έχουμε βγάλει κάτι στον αέρα χωρίς ο άλλος να το θέλει. Και το λέω αυτό γιατί η εκπομπή είναι μαγνητοσκοπημένη.
-Είμαι φαν «Εξομολογητηρίου».
-Ε, τότε θα σου κάνω μία δυσάρεστη αποκάλυψη. Του χρόνου δεν θα έχουμε «Εξομολογητήριο». Υστερα από τέσσερα χρόνια σκέφτομαι να στήσουμε μία νέα ενότητα στην εκπομπή.
-Γιατί, αφού «τα σπάει»…
-Με την ίδια εξομολογητική διάθεση θα είναι και η νέα ενότητα. Ομως, αυτή καθαυτή η εικόνα πρέπει να ανανεωθεί.

Πηγή: TV Εθνος

Read More

And More