Ο Θέμης Γεωργαντάς στο TLIFE για τον ημιτελικό! Μας εξηγεί πως θα βγουν οι τέσσερις μεγάλοι φιναλίστ του τελικού…

Το να πετύχει κανείς σήμερα τον… “V-Reporter” είναι κάτι σαν να κερδίζει το λαχείο, μιας και οι προετοιμασίες για τον αποψινό ημιτελικό του “The Voice”, είναι κάτι παραπάνω από πυρετώδεις και εννοείται πως ο Θέμης Γεωργαντάς βρίσκεται από νωρίς το πρωί στο πόδι προκειμένου να παρακολουθεί και να καταγράφει το κάθε λεπτό προετοιμασίας του σόου του ΑΝΤ1.

Παρόλα αυτά εμείς καταφέραμε να εντοπίσουμε τα… ίχνη του Θέμη και να έχουμε μαζί του μία μικρή κουβέντα για να μας μεταφέρει λίγο από το κλίμα στα παρασκήνια, αλλά και για να μας εξηγήσει πως ακριβώς θα μας προκύψουν απόψε οι τέσσερις φιναλίστ που θα οδηγηθούν στον τελικό.

– Λοιπόν, θέλω να μου μεταφέρεις κλίμα…
– Κλίμα ε;;;; Υπάρχει απίστευτη αδημονία για το βράδυ. Ολοι μας δεν βλέπουμε την ώρα να έρθει η στιγμή που τα φώτα του ημιτελικού ν ΄ανάψουν.

– Και από άγχος πως τα πάμε;
– Κοίτα, δεν θα σου πω ψέματα. Οι πάντες είναι αγχωμένοι. Εκτός από τα παιδιά που εννοείται πως είναι αγχωμένα, αγχωμένη είναι και η κριτική επιτροπή και η παραγωγή και εγώ και ο Γιώργος ο Λιάγκας, με την έννοια ότι θέλουμε απόψε να πάνε όλα καλά και φυσικά έχουμε και την τεράστια αγωνία να δούμε ποιοι θα είναι οι τέσσερις φιναλίστ.

– Και μιας και είπες “οι τέσσερις φναλίστ”, αλήθεια πως θα μας προκύψει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα; Θα ψηφίσει μόνο ο κόσμος;
– Οχι βέβαια…Απόψε το αποτέλεσμα που θα μας έρθει θα είναι συνδυαστικό. Δηλαδή, θα μετρήσει και η ψήφος του κοινού, αλλά και της κριτικής επιτροπής. Ο κόσμος θα ψηφίζει κανονικά στα τηλέφωνα και στο τέλος της βραδιάς θα δούμε και τους τέσσερις κριτές να δίνουν τα δικά τους ποσοστά προτίμησης στους παίκτες (γιατί με ποσοστά θα ψηφίσουν) και έτσι το αποτέλεσμα που θα μας προκύψει θα είναι το άθροισμα των ποσοστών των κριτών για τον κάθε παίκτη
, μαζί με τις ψήφους φυσικά που θα έχει συγκεντρώσει από τα τηλεφωνήματα.

– Ο τελικός λες να έχει έντονο άρωμα Κύπρου;Κ
– Κανείς δεν ξέρει! Αν κρίνουμε από τα μέχρι τώρα δεδομένα όπου η Κύπρος έχει σαρώσει, μπορεί και να έχει. Ομως, κανείς δεν είναι σε θέση να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα από την στιγμή που θα συνδυαστεί η ψήφος της επιτροπής, μαζί με του κόσμου.

– Και τον μεγάλο νικητή της επόμενης εβδομάδας πως θα τον αναδείξουμε;
– Εκεί τον λόγο τον έχει μόνο ο κόσμος.Αμέσως μετά το τέλος του ημιτελικού θα ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές και οι τηλεθεατές θα ψηφίζουν όλη την εβδομάδα για να βγάλουν τον μεγάλο νικητή του πρώτου ελληνικού “The Voice”.

– Και από πρόβες πως πάμε μέχρι τώρα;
– Τέλεια… Οι πρόβες όλες αυτές τις τελευταίες ημέρες είναι συνεχείς. Οσο για σήμερα; Εχουμε να κάνουμε με έναν… μαραθώνιο προβών (γέλια). Πάντως η ατμόσφαρα στα παρασκήνια και στην προετοιμασία του ημιτελικού είναι μοναδική. Και είναι μοναδική γιατί υπάρχει μία απίστευτη λαχτάρα και όρεξη για δημιουργία. Υπάρχει μία απίστευτη λαχτάρα και όρεξη για την μοτυσική και το μαγικό ταξίδι που προσφέρει σε όλους μας.

Read More

And More